Celebrity News

OTKRIVAMO! Ovo je MISTERIOZNA ŽENA NUMEROLOG koja ima veliki uticaj na život Milana Popovića: Družila se i sa Severinom (FOTO)

Severina i Milan Popović goruća su tema medija, kada je nedavno biznismen izneo do sada nepoznate detalje njihovog odnosa i nekadašnje veze.

OTKRIVAMO! Ovo je MISTERIOZNA ŽENA NUMEROLOG koja ima veliki uticaj na život Milana Popovića: Družila se i sa Severinom (FOTO)

Severina Vučković i Milan Popović vode bitku godinama unazad oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Teške reči pale su i sa jedne i sa druge strane, a javnost je posvedočila o tome koliko je njihov odnos težak i da sukob ne jenjava.

Juče je Milan Popović gostovao je na televiziji "Happy" i u opširnom izlaganju otkrio je koja žena je imala presudan značaj u razvijanju situacije između pevačice i biznismena. Navodno, prema tvrdnjama biznismena, Severina se bavila vradžbinama i podmetala mu je sveće ispod automobila, kako bi mu, prema verovanju, "novac iscureo iz života" .

- Ja sam veliki vernik, pomažem crkvu intenzivno. Redovno se viđam sa njegovom svetošću Porfirijem. Priče da se ja bavim vradžbinama, služe da se ja diskreditujem kao osoba. To je izmišljotina što se tiče crne magije. Ja imam jednu ženu koja se bavi numerologijom, kojoj sam pomogao da izda svoje knjige, zove se Žiža Radivojević. Vrlo je interesantan sagovornik, nju sam upoznao sa Severinom. Žiža i Severina su se sprijateljile, svaki dan su bile zajedno. Nije korektno to što sada priča da ja koristim magiju - rekao je on.

Pročitajte: Uz suze radosnice i ovaciju publike Severina objavila najlepše vesti - Dete se vratilo doma!

youtube printscreen

 

Takođe, istakao je da je i te kako veliki vernik i da ga magija ne interesuje.

-Nije nam život uništila magija, daleko od toga. Posle tri meseca veze sam shvatio da je Severina sve glumila, da zapravo nije takva kakva se predstavlja - dodao je Popović u emisiji na pomenutoj televiziji.

Komentari (0)

Loading