Celebrity News

Dijana Đoković PRVI PUT iskreno o snaji Jeleni: Nisam očekivala da će je Novak oženiti! OVE stvari u braku NE ODOBRAVAM...

Majka Novaka Đokovića uložila je sve atome svoje snage kako bi sinu omogućila da razvija svoju karijeru dok je bio na početku. Sa njim je prošla “sito i rešeto” i nije dozvoljavala da bilo kakva prepreka spreči Novaka da bude najbolji. Dijana je njegove odluke podržavala i bila uz njega u svim najtežim i prelomnim trenucima života, na način na koji to može samo majka koja svoje dete voli najviše na svetu. Ipak, postoje neke stvari koje zamera i snaji i sinu.

Dijana Đoković PRVI PUT iskreno o snaji Jeleni: Nisam očekivala da će je Novak oženiti! OVE stvari u braku NE ODOBRAVAM...

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava. Iako ima svoje stavove, majka Novaka Đokovića izričita je da ne želi da se meša u njegov život, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Majka Novaka Đokovića - iskrena ispovest

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za “Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

Pročitajte: Dijana i ja smo uspeli da sakrijemo istinu od Novaka! Šok priznanje Srđana Đokovića

profimedia

 

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom -  bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

Komentari (5)

Loading
Dusanka simin

09:21 22.10.2021

Tako je to sa sinovima, kada uh rodimo treba da se pomirimo da kada se ozene vise nisu nasi. Glavnu ulogu imaju zene.

Zorica

10:40 22.10.2021

Sve su svekrve iste..Jel tebi svekrva komandovali?Ako je ne voliš nemoj javno govoriti.Srram te bilo ,rodila ona dva zlata.Kako će se hraniti ,šta tebe briga.Neka padu travu ako im odgovara.Jelo,čuvaj svo Bola i svoju decu.

Aleksa Pufta

12:12 23.10.2021

Sad se javljaju ostrokondje da sole pamet Dijani sta sme da kaze. Rekla je samo da ne podrzava nacin ishrane i da kao i svaka majka voli da provede vise vremena sa sinom. Koliko god mi se Srdjan ne svidja ( a i sto mora nekom da se svidja) majka je zena zmaj. Vec deset godina je upadljivo da Jelena ne sedi sa Novakovim roditeljima na mecevima ( za to je Srdjan zasluzniji od Dijane) ali onomad je Nole uveo njene u lozu Vimbldona. Mislim bilo bi lepo da zaborave nesuglasice i da budu porodica makar sa blagom rezervom.