Celebrity News

Dom Olivere Balašević ušuškan je kutak u kojem stalno naviru sećanja na Đoleta (FOTO)

Dom Olivere Balašević, udovice muzičara Đorđa Balaševića, star je vekovima, a mada se po spoljašnjosti ne bi reklo pretrpeo je nekoliko ozbiljnih renoviranja. Korekcijama su se svojevremeno prvo pozabavili njeni svekar i svekrva, roditelji pokojnog kantautora, a nakon zakjučenja braka davne 1981. godine po svom ukusu uredili su je i ona i Đorđe.

Dom Olivere Balašević ušuškan je kutak u kojem stalno naviru sećanja na Đoleta (FOTO)

Prostrana kuća u ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu, koju je slavni muzičar opevao u svojim pesmama, poseduje veliki dnevni boravak sa ugaonom garniturom, kuhinju sa okruglim trpezarijskim stolom i špajizom, tri spavaće sobe, dva kupatila, kao i divno dvorište u kom udovica i njeni naslednici, Jelena, Jovana i Aleksa kada joj dođu u posetu, provode najviše vremena.

Pročitajte: Majka i ćerka na crvenom tepihu: Na vanvremensku lepotu Olje Balašević niko nije ostao ravnodušan, ali tek da vidite Lolu (foto)

Instagram

 

Baštu, u kojoj je gajila cveće, Olivera je pre izvesnog vremena učinila još lepšom ukrasivši je ovalnim bazenom. A po fotografijama koje je objavila na “instagramu” zaključili smo da je i fasadu dekorisala svojom rukom. Đoletova izabranica kraj prozora je, naime, oslikala crtanog junaka Petra Pana, najverovatnije po želji svojih unuka Simone i Petre.

Pročitajte: Gest o kome će se pričati: Evo šta je Olivera Balašević uradila sa Đoletovim novcem

Instagram

 

Kako bi ugodila mezimicama nekadašnja sportistkinja, danas spisateljica dosta vremena provodi u kuhinji pripremajući im omiljenje poslastice. Odlična je domaćica, te se krofne, palačinke i drugi banatski specijaliteti uvek mogu naći na njenoj trpezi. 

Pročitajte: Gest o kome će se pričati: Evo šta je Olivera Balašević uradila sa Đoletovim novcem

Instagram

 


 

 

 

Dom Olivere Balašević dekorisan je svetlim nijansama, a vitrine i komode krase porodična priznanja i nagrade. Na zidovima su umetnine, kao i fotografije od kojih se jedna izdavaja. Reč je o slici sa Đoletovog i njenog venčanja koje se dogodilo godinu dana nakon što su dobili stariju ćerku. Olivera je taj dan opisala kao jedan od najlepših u svom životu, a priznala je i da je imala veliku tremu, dok je muzičar sve vreme pred matičarem zbijao šale.

Pročitajte: Nismo se nadali! Fotografija otkrila istinu o odnosu Olivere Balašević i njene snaje Nikoline

 

Komentari (0)

Loading