Celebrity News

OTKRIVAMO: Evo šta Nataša Miljković misli o devojci svog bivšeg muža Srđana Timarova (FOTO)

Devojka Srđana Timarova bila je do skoro nepoznata javnosti, a svojevremeno je otkriveno šta o njoj misli glumčeva bivša žena Nataša Miljković.

OTKRIVAMO: Evo šta Nataša Miljković misli o devojci svog bivšeg muža Srđana Timarova (FOTO)

Glumac Srđan Timarov, nakon razvoda od voditeljke Nataše Miljković sa kojom ima sina Lazara, našao je novu priliku za sreću pored nove izabranice. Iako su glumac i voditeljka ostali u vrlo dobrim odnosima i nisu iznosili svoje privatne stvari i nesuglasice u javnost, otkriveno je šta Nataša misli o njegovoj novoj partnerki.

Devojka Srđana Timarova je misterija

Devojka Srđana Timarova, potpuna je nepoznanica za javnost, čak joj ni ime nije poznato, ali je jednom prilikom zablistala u javnosti sa glumcem i to u neočekivanim okolnostima.

Naime, bivši supružnici, Nataša i Srđan, slavili su svojevremeno povodom Nove godine, a na potpuno iznenađenje, poveli su ga sa sobom sadašnje partnere. Tada je Nataša bila sa izvesnim Žarkom, a glumac sa svojom devojkom.

Pročitajte: Toliko dugo nakon razvoda - Nataša Miljković i Srđan Timarov sinu ispunili JEDINU želju (FOTO)

Instagram

 

Sudeći po fotografiji i njihovim širokim osmesima, međusobno društvo im je i te kako prijalo, te se stiče utisak, da voditeljka i te kako ceni sadašnju parterku svog bivšeg supruga.

- Mi nemamo nijedan razlog da budemo loši jedno prema drugom, zato što se zaista volimo, poštujemo i cenimo. Mi nismo bili zajedno zato što nas je neko naterao. I dalje nam je lepo zajedno i imamo oko čega lepog da se zanimamo - a to je naš sin, i to je apsolutno najvažnije. Podjednako učestvujemo u njegovom vaspitanju i to je verovatno naš najveći uspeh - pričao je Timarov svojevremeno, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading