Celebrity News

Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

Dom Goce Tržan, njenog izabranika, bubnjara Radimira Raše Novakovića i ćerke Lene nalazi se u opštini Rakovica na Miljakovcu i tročlanoj porodici pruža izuzetan komfor.

Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

Posle više od deset godina, koliko je sa ćerkom provela na Mirijevu, Goca Tržan odlučila je da se iseli iz stana koji je sa njenim ocem rijaliti igračem Ivanom Marinkovićem otplaćivala. Razmišljala je da li da novac koji je od zarade na nastupima odvajala sa strane uloži ponovo u kupovinu nekretnine u zgradi, međutim, u dogovoru sa mužem odabrala je da ipak pazari kuću.

Pročitajte: Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Instagram, Printscreen K1

 

Trospratnica okrečena u belo odmah joj je zapala za oko, a posebnu pažnju privuklo joj je prostrano travnato dvorište. 

Pročitajte: Posle suza i razočarenja: Konačno lepe vesti u životu Goce Tržan! (FOTO)

Instagram, Printscreen K1

 

Kuća poseduje i tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smešten Rašin muzički studio. Lena, Gocina ćerka,  je prilikom zahtevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da gosti drugarice, dok pevačica na raspolaganju sada ima deo za šminkernicu.

Pročitajte: Tužne vesti! Goci Tržan nije uspela vantelesna oplodnja: Nemam više snage...

Instagram

 

Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a poslednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika.

Instagram

 

Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, stoga joj ni odlazak u kuhinju nije stran. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuvarice sa iskustvom.

Pročitajte: SLATKA FANTAZIJA: Recept Goce Tržan za mafine i puding koji ćete obožavati!

Instagram, Printscreen K1

 

Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta. Mala zelena oaza zaklonjena je od radoznalih pogleda te muzička zvezda može u miru da se opusti posle napornog dana.

 

Komentari (0)

Loading