Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Knez i Tatjana Tat udali ćerku, zavirite na glamurozno venčanje! Sve vrvi od poznatih i luksuza!

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat organizovali su spektakularno svadbeno veselje njenoj naslednici, koja je u Paraćinu izgovorila „da“ svom partneru Lazaru, a čitav događaj uveličao je niz poznatih imena s naše estradne scene.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Knez i Tatjana Tat udali ćerku, zavirite na glamurozno venčanje! Sve vrvi od poznatih i luksuza!

Celog svog života devojke maštaju o danu kada će se naći u venčanici, pred oltarom pored svog izabranika, ali ne treba zanemariti da iste snove imaju i njihovi roditelji, koji su neretko jednako uzbuđeni kada taj dan konačno dođe. U tome se posebno pronalaze naš poznati pevač Nenad Knežević Knez (53) i njegova nevenčana supruga Tatjana Tat, koji su već dugo zajedno, a iz svojih bivših brakova svako ima po dve ćerke. Od tada funkcionišu kao velika srećna porodica, a sve četiri mezimice jednako vole i posmatraju kao svoje. Zato su oboje bili gotovo jednako radosni što je najzad došao red na Tanjinu naslednicu Elodi (28) da uplovi u bračnu luku pa su organizovali feštu koju će Paraćin, odakle je Nenadova partnerka, zasigurno dugo pamtiti. Tanjina ćerka, naime, udala se za izabranika Lazara u crkvi u tom gradu, da bi zatim bilo upriličeno veliko slavlje u jednoj svečanoj sali koje je bilo na striktno evropskom nivou, a Nenad nam je otkrio detalje u vezi s proslavom koju niko od zvanica dugo neće zaboraviti.

– Ne mogu vam opisati koliko je bila dobra svadba. Čak i ja, koji sam profesionalno radio mnogo svadbi i nagledao se svega, ovom bio iznenađen. Naravno, radili smo na tome da bude tako dobro, ali tek kada osetite tu atmosferu, shvatite da ste uspeli. Sve kockice su se posložile da bude savršeno i za pamćenje – započeo je našu priču pevač i otkrio nam da je zajedno s Tatjanom radio na organizaciji, te da je ona, kao veliki esteta, na sebe preuzela detalje oko dekoracije, dok je on radio na izboru muzike.

Pročitajte: OD NJE JE KSENIJA NASLEDILA LEPOTU - Ovo je prva žena Nenada Kneževića Kneza (FOTO)

Dejan Stojilković

 

– Što se tiče muzike, bio je zaista bogat i raznovrsan program, potrudili smo se da bude za svačiji ukus. Program je otvorio moj veliki prijatelj Sergej Ćetković, otpevao je pesmu za prvi ples, a zatim i još nekoliko numera, zatim je svirao i čuveni „Bla bla bend“, a negde na sredini i ja sam se latio mikrofona, što je bilo i očekivano, i zaista me je ponela čitava atmosfera. Kada je već bilo opuštenije, pevala je Ana Bekuta i razgalila sve prisutne, a zatim je nastupio i čuveni Dejan Petrović s kompletnim svojim bendom. Tu su bili Stanko i Lora koji su najveće zvezde jednog čuvenog pariskog kabarea i bili su neizostavni zbog velikog broja naših prijatelja koji su došli iz Francuske. Na kraju, nastupila je i čuvena di-džej Ledi Li, tako da je zaista bilo muzike za svačiji ukus. Zahvalan sam svim tim imenima što su nam krajnje prijateljski izašli u susret – rekao nam je Knez, koji je pored muzike, naravno, bio uključen i u planiranje keteringa.

Pročitajte: Svi znate Ksenijinog tatu Kneza, a ovo je njena majka koja je posle razvoda NESTALA iz javnosti (FOTO)

Dejan Stojilković

 

– Nije bilo lako da sve bude na tako visokom nivou. Na primer, neke namirnice morali smo da uvezemo iz Francuske i kompletan meni bio je srpsko-francuskog karaktera. To znači da smo pažljivo uparivali hranu i vina jedne i druge kuhinje, jednako posvećeno smo birali kojim redosledom će se servirati jela našim gostima. Želeli smo da sve bude zastupljeno podjednako. Ne mogu reći da sam se o svemu ja pitao kada je reč o keteringu, ali pomagao sam gde god sam mogao – ispričao nam je Nenad.

Svadba je brojala između dve i tri stotine zvanica, a on nam naglašava da su se detaljno starali o epidemiološkim merama.

– Tatjana je svima obezbedila brzi antigenski test, bukvalno za svakog gosta koji je došao a koji nije i sam imao potvrdu da je negativan na koronavirus. To je bilo striktno naglašeno u samoj pozivnici. Međutim, da baš ništa ne prepustimo slučaju, radilo je pet profesionalnih prečišćivača vazduha koji su u svakom momentu regulisali kvalitet vazduha, zatim, svi konobari su nosili posebnu opremu, maske s posebnim elementima i bele rukavice, sve je to Tanja obezbedila iz Francuske – naveo je pevač.

Pročitajte: Tatjana Tat podelila atmosferu iz porodičnog doma dok je Knez navijao za ćerku na Evroviziji (VIDEO)

Dejan Stojilković

 

Sa Elodi je od početka gajio roditeljski odnos pa je i za njega ovaj događaj bio od velike važnosti.

– Toliko sam srećan i ponosan zbog njih, jer oni su sve ovo zaslužili. Naročito sam srećan zbog Elodi, koja je jedna predivna mlada žena, izuzetno odgovorna i privržena porodici. Mislim da je njoj brak došao u pravom životnom momentu, u adekvatnim godinama i siguran sam da će uživati u novoj životnoj fazi. Njen suprug je istog godišta kao i ona, zove se Lazar, dolazi iz Ćuprije i bavi se sportom kao trener. Moram reći da je to između njih bila ljubav na prvi pogled. Zabavljali su se poslednjih nekoliko meseci i to je bilo dovoljno da reše da se venčaju. Mislim da nisu pogrešili – rekao nam je Nenad, ali zna se kome je tog dana uzbuđenje bilo na još većem nivou.

– Tanja je tog dana bila neverovatno emotivna, sećam se da je bilo nekoliko momenata koji su bili dirljivi za sve nas, ali naročito je upamćen Tatjanin govor koji je bio izuzetno emotivan i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iz srca i duše napisala je tih nekoliko rečenica i možda je to bio i najdirljiviji trenutak venčanja, iako moram da pomenem da je i sam čin u crkvi bio jednako dirljiv – otkrio nam je Nenad.

Na svadbi su bile i njegove ćerke Ksenija i Andrea, ali priznaje da još uvek ne razmišlja o danu njihove udaje. Nedavno je kroz medije prošla informacija da se nakon veze s Pavlom Mensurom, njegova ćerka Ksenija ipak vratila bivšem dečku Nikoli, ali pevač nije mogao da nam komentariše njen ljubavni život, osim što nam je potvrdio da je Nikola bio s njom na svadbi.

– Kseniji se apsolutno ne mešam u emotivni život, ona je odrasla osoba i zna šta radi. Tu nemam nikakvog uticaja, meni kao roditelju, jedino je važno da bude srećna i ispunjena – zaključio je Nenad.

Još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 20. oktobra

story

 

 

Komentari (0)

Loading