Celebrity News

Jedini je došao na njeno venčanje: Upoznajte sina Verice Rakočević, tri godine starijeg od Veljka (FOTO)

Sin Verice Rakočević retko se pojavljuje u medijima, sudeći po tome da nije javna ličnost, a inače je kreatorkina velika podrška, te je svojevremeno podržao i njen brak sa Veljkom Kuzmančevićem.

Jedini je došao na njeno venčanje: Upoznajte sina Verice Rakočević, tri godine starijeg od Veljka (FOTO)

Kreatorka Verica Rakočević, iz drugog braka sa Zoranom Rakočevićem ima dvoje dece. Ćerku Milenu Rakočević javnost poznaje, dok sina Miodraga nije imala prilike da vidi dugi niz godina. 

Sin Verice Rakočević, rođen je 1980. godine, tri godine ranije od njenog supruga Veljka, a njihovu vezu i brak podržao je jednostavnim gestom - tako što se pojavio na njihovom venčanju 2013. godine, jedini od Veričine troje dece. Dok sestra Miodraga Rakočevića, Veričina ćerka Milena živi u Americi, on je u srpskoj prestonici i nikada se ne eksponira.

Pročitajte: Stvari su se promenile - Verica otvoreno o Veljkovoj zaradi i problemima u braku!

Damir Dervišagić

 

Takođe, Miodrag se svojevremeno ostvario u ulozi oca, pa je tako kreatorka dobila i šesto unuče, što je čini neizmerno srećnom i ponosnom na sina. Nije poznato široj javnosti čime se sin Verice Rakočević bavi, ali sudeći po fotografiji lep i markantan izgled, kao i manire, nasledio je upravo od majke.

Iako mu je velika podrška privatno, kreatorka nije govorila javno o sinu u svojim intervjuima za medije, a razlog za to nije poznat.

Komentari (0)

Loading