Celebrity News

Život mu je više puta VISIO O KONCU: Ovo je nepoznati brat Marka Janketića koji je zbog adrenalinske zavisnosti plaćao cenu (FOTO)

Brat Marka Janketića izbegava pažnju javnosti.

Život mu je više puta VISIO O KONCU: Ovo je nepoznati brat Marka Janketića koji je zbog adrenalinske zavisnosti plaćao cenu (FOTO)

Miloš Lužanin

Sećanje na pokojnog velikana domaćeg glumišta Mihaila Mišu Janketića nikada neće izbeldeti, a odličan posao u produženju pordične loze na glumačkoj sceni uveliko obavljaju njegovi naslednici Marko i Milica Janketić, kao i supruga Svjetlana. Međutim, pored njih dvoje, glumac je dobio još dvoje dece, balerinu Ivu Ćirić za koju takođe možemo reći da je nasledila dar za scenu samo na drugačiji način, ali tu je onda i Radomir Janketić (44), jedini član porodice kojeg umetnost nije zarazila. On se otisnuo u policajce, ali možda bolje da je i on završio kao umetnik jer mu je strast prema adrenalinu samo zagorčavala život, a ništa manje nije činila ni njegovim bližnjima.

 

 

Radomir se nikada nije eksponirao u javnosti, umesto toga posvećen je svom privatnom životu i ljubavi prema automobilima i motorima. To ga je jednom zamalo koštalo glave, pa je doživeo saobraćajnu nesreću koja je mogla biti kobna.

- Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu imao si sreće u nesreći po stoti put. Ja bih za početak bar jednu sreću u sreći - izjavio je tada Radomir.

Pročitajte: Otkrivamo: Zašto Marko Janketić nije upoznao sina svoje sestre Milice

 

 

Radomir živi u Crnoj Gori već dvadeset godina, budući da je čitava porodica poreklom odatle.

- Oduvek sam bio vezan za sestre i brata, sestriće i roditelje. Na sreću, naša porodica je velika i uvek smo tu jedni za druge, pa je sve u životu lakše. Doduše, ja živim 600 kilometara udaljen od njih, ali se trudimo da, naročito leti, provedemo što više vremena zajedno u tomaševskoj lepoti, kao i na moru. Tata je uživao u Tomaševu i voleo je ljude tamo - rekao je jednom Janketić i poručio da mu mnogo nedostaje tata kojeg ugleda kad god nije siguran koji je pravi put.

 

 

Komentari (0)

Loading