Celebrity News

Razvod je ostavio posledice! Emina Jahović nikad iskrenija o sinu: Trudim se da budem jaka! On je dete razvedenih roditelja

Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala trenutno prolazi kroz pubertet, a pevačica otkriva da je razvod i narušen odnos sa bivšim suprugom ostavio posledice na ponašanje njihovog starijeg sina Jamana.

Razvod je ostavio posledice! Emina Jahović nikad iskrenija o sinu: Trudim se da budem jaka! On je dete razvedenih roditelja

U iskrenom intervjuu za domaće medije, Emina Jahović po prvi put je otkrila da njeni sinovi još uvek teško podnose činjenicu da su im roditelji razvedeni, a da je njena najveća misija da njih dvojica što bezbolnije prođu kroz pubertet.

- Jaman ima trinaest godina, a Javuz devet, on još uvek nije u pubertetu. Mislim da, kada bih imala blizance koji imaju trinaest godina, bih potpuno skrenula. Ali kada pogledam moja deca su veoma dobra, jer sam strog roditelj i perfekcionista. Znam kako sam odrastala, dobri su u školi, poštuju starije, vole životinje, ali mislim da će i ove godine proći. Jaman je trenutno u tim godinama kada odbija, te jednostavno šta god da mu se kaže on zna bolje. Ne postoji način na koji možeš da ga odgovoriš da on uradi ono što želi i to je njegova manipulacija koju je radio od kada se rodio. Takav je jednostavno, uvek na kraju dobije šta želi. Trudim se da budem jaka. On je dete razvedenih roditelja i to mi ne ide uvek baš najbolje, ponekad koristi situaciju što mi nemamo dobru komunikaciju da uradi kako želi - iskrena je ona.

Pročitajte: Maminim i tatinim stopama - Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala postao velika zvezda u Turskoj!

Instagam

 

Sin Emine Jahović neretko koristi neraščišćene odnose svojih roditelja kako bi dobio ono što želi. Ipak, Emina kaže da je ona prerasla odnos i sukob sa Mustafom.

- Mustafa je neko ko je moj bivši muž i otac moje dece. Tako ga vidim. Moraću uvek da budem sa njim u nekoj vrsti komunikacije i to će ostati na tome. Prerasla sam sve to, samo želim da mojoj deci bude dobro. Uradiću sve da njima olakšam pubertet i život u svakom smilu te reči - rekla je u iskrenom razgovoru za "Blic".

Cem Talu

 

 

Komentari (0)

Loading