Celebrity News

Fotografija koja će Danijeli slomiti srce: Petar Grašo u zagrljaju nove devojke, svi komentarišu JEDNO

Petar Grašo i Hana Huljić više se ne razdvajaju, a njihova ljubav pod budnim je okom javnosti. Ipak, poslednji gest hrvatskog zavodnika slomio je srce njegove bivše devojke Danijele Martinović.

Fotografija koja će Danijeli slomiti srce: Petar Grašo u zagrljaju nove devojke, svi komentarišu JEDNO

Gotovo tri decenije Petar Grašo bio je u emotivnoj romansi sa kolegininicom Danijelom Martinović, a onda je svega nekoliko meseci nakon raskida, obelodanio vezu sa četrnaest godina mlađom Hanom Huljić.

O ljubavi Petra i Hane mediji ne prestaju da pišu, a od kada je vest da su par poput bombe odjeknula u javnosti, ni zaljubljeni par više se ne krije. Mlada Hana Petra svuda prati u stopu, pa je jedan čitalac za hrvatske medije fotografisao zaljubljeni par na svadbi na Korčuli, na kojoj je Petar pevao.

Pročitajte: Svi pogledi uprti u njih - Petar Grašo i Hana Huljić više ne kriju svoju ljubav! Ruku pod ruku, zaljubljeni par očarao Zagrepčane (FOTO)

Printscreen

 

Osim što se Petar Grašo i Hana Huljić ne razdvajaju, ne prezaju da u javnosti razmene nežnost i zaljubljene poglede. Ipak, ono što u javnosti ne prestaje da se komentariše je Petrova transformacija, koja zasigurno slama srce Danijele Martinović.

Naime, za gotovo tri decenije ljubavi, Petar i Danijela gotovo uvek su svoju vezu skrivali od javnosti, a na pitanja medija davali su šture odgovore, pa ipak, Grašo sada blista i sa zadovoljstvom govori o novoj izabranici, ne skidajući osmeh sa lica.

Pročitajte: Odgovor će vas iznenaditi - Danijela Martinović još pre četiri godine priznala šta bi uradila Graši kada bi ga uhvatila u preljubi

Printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading