Celebrity News

Isplivala nikad viđena fotografija Vesne Radusinović: Evo kako je izgledala kada je osvojila Milomira Marića

Fotografija Vesne Radusinović iz mladosti ovih dana glavna je senzacija na društvenim mrežama, a svi komentarišu samo jedno.

Isplivala nikad viđena fotografija Vesne Radusinović: Evo kako je izgledala kada je osvojila Milomira Marića

Spisateljica Vesna Radusinović objavila je na svom "twitter" nalogu fotografiju iz vremena kada je osvojila srce svog emotivnog partnera Milomira Marića. Mlada, lepa i crnokosa novinarka, britkim jezikom i svojom direktnošću razoružala ga je tada i do danas u njegovom srcu zauzima posebno mesto.

Fotografija Vesme Radusinović izazvala je pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali i da je jasno zbog čega je već godinama za Milomira Marića ona jedna i jedina! Osim lepote, Vesna je Marića osvojila i neverovatnim šarmom, a evo kako je počela njihova ljubavna priča.

 

 

Fotografija Vesne Radusinović je dokaz - Evo zašto se Milomir zaljubio u nju!

U to vreme, Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

Pročitajte: PRAVA OAZA MIRA SA POSEBNIM DETALJIMA - Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića (FOTO)

 

 

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

Komentari (0)

Loading