Celebrity News

Bajka za Petru i Bogdana: Kako deca Jelisavete i Miloša Teodosića žive u Italiji? (FOTO)

Deca Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin trenutno sa roditeljima žive u Bolonji, gde su se preselili zbog poslovnog angažmana Miloša Teodosića.

Bajka za Petru i Bogdana: Kako deca Jelisavete i Miloša Teodosića žive u Italiji? (FOTO)

Porodični dom u Bolonji Miloš i Jelisaveta Teodosić uredili su u skladu sa životnim potrebama svojih mališana, trogodičnje ćerkice Petre i malenog Bogdana koji još nije napunio godinu dana.

Deca Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin centar su sveta roditeljima, koji ih od rođenja skrivaju od radoznalih pogleda javnosti.

Pročitajte: Miloš Teodosić Jelisaveti sprema spektakularno iznenađenje vredno milion evra - Glumica će biti oduševljena (FOTO)

I dok tata igra košarku, mama Jelisaveta svu pažnju posvećuje deci, a kada je i Miloš slobodan, njeih četvoro provode nezaboravno zajedničko vreme.

Tako su tokom ovog vikenda Teodosići posetili tematski zabavni park "Gardaland", a najviše vremena zadržali su se u delu posvećenom omiljenom crtanom junaku njihovih mališana "Pepi prasetu".

Pročitajte: Tata Miloš se baš potrudio - Prelepo iznenađenje za Jelisavetu i sina Bogdana (FOTO)

Verujemo da su tom prilikom Bogdan i Petra uživali u zabavnom danu sa roditeljima koji se trude da u svakoj prilici svojoj deci prirede pravu malu bajku.

Komentari (0)

Loading