Celebrity News

Ugledan i visokoobrazovani gospodin: Ovo je muž voditeljke Slagalice Jelene Simić koji je nekoliko decenija stariji od nje (FOTO)

Muž Jelene Simić nalazi se na čelu jedne institucije za visoko obrazovanje, a voditeljka sa njim ima dvoje dece. Iako između njih postoji velika razlika u godinama, Jelena i njen suprug su i te kako skladan par, koji se međusobno poštuje, voli i razume.

Ugledan i visokoobrazovani gospodin: Ovo je muž voditeljke Slagalice Jelene Simić koji je nekoliko decenija stariji od nje (FOTO)

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" Jelena Simić, odsustvovala je sa malih ekrana izvesno vreme, jer je ostala u drugom stanju i donela na svet dečaka. Njen povratak u pomenuti kviz, dugo je bio očekivan, te su mnogi pozdraviili njenu odluku da se tako brzo vrati u redovne i radne tokove života.

Pročitajte: U JEKU SLAVE JE NESTALA - Evo kako danas izgleda popularna voditeljka "Slagalice"

 

 

Lepa brineta očarava na svakom koraku, što uopšte nije iznenađujuće sudeći po tome da je ispunjena i na emotivnom planu dugi niz godina. Jelena je u braku sa Draganom Simićem, kojem je rodila sina Aleksu i ćerku Unu. Muž Jelene Simić je na vrlo uglednoj poziciji u svetu obrazovanja, s obzirom na to da je, kako su mediji preneli, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Muž Jelene Simić je pravi gospodin

Primetno je, na osnovu Jeleninih i Draganovih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, da je on nekoliko decenija stariji od nje, što im ipak ne predstavlja problem. Oni deluju kao veoma srećan par, a sudeći po tome da su dugo zajedno i da su krunisali svoj brak decom, savršeno se razumeju i jedno drugome su srodne duše.

Pročitajte: Voditeljka Slagalice ljuta - Moje dete volontira u bolnici, a vi ne vidite dalje od svog primitivizma!

 

 

Jelenin suprug nju čuva kao malo vode na dlanu i pruža joj puno osmeha i brige, neretko vole i da posećuju različite destinacije, na kojima uživaju sa sinom i ćerkom, te im je sve potaman i niko ne može poljuljati njihovu ljubav, koja je puna zajedničkih avantura.

Komentari (0)

Loading