Celebrity News

Imao je čak i kovrdže! Pogledajte nikad viđene Milijeve fotografije iz mladosti, ne biste ga prepoznali!

Fotografija Aleksandra Milića Milija iz mladosti iznenadiće javnost, sudeći po tome da ga je u takvom izdanju malo ko video.

Imao je čak i kovrdže! Pogledajte nikad viđene Milijeve fotografije iz mladosti, ne biste ga prepoznali!

Naš poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili ima i te kako prepoznatljiv stil i njegova pojava ne prolazi nezapaženo. Ipak, sadašnji član produkcije šoua "Zvezde granda" nekada je izgledao potpuno drugačije nego što izgleda danas, te kada su isplivale nikad viđene fotografije, malo ko ga je prepoznao.

Fotografija Aleksandra Milića Milija, frontmena grupe "Miligram" , oduševila je njegove obožavatelje, jer na njoj ima dugačku i bujnu kosu, što nije slučaj i danas.

Pročitajte: Aleksandar Milić Mili - Supruga Nina je neiscrpan izvor za najlepše ljubavne pesme

Privatna Arhiva

 

Na pomenutim fotografijama, Mili je u mladosti imao dugu, kovrdžavu, braon kosu, koja je ležerno padala i bila je njegov zaštitni znak. Međutim sa godinama, Mili je promenio taj look, te je sada bez kose, što ga takođe ističe na javnoj sceni.

Pročitajte: Sinoć su svi zanemeli zbog prizora muzičara Milija sa suprugom (foto)

Privatna Arhiva

 

Takođe, njegove markantne crte lice, koje ga krase još od mladosti, dan danas ga svrstavaju među najlepše muškarce na javnoj sceni, bez obzira na to što više nema bujne kovrdže.

Komentari (0)

Loading