Celebrity News

Prvi snimak trudne Aleksandre Tomić! Njen izgled ne prestaje da se komentariše (VIDEO)

Trudna Aleksandra Tomić - jedna je od najlepših vesti koje smo prošlog meseca imali prilike da čujemo. Glumački par Đeđa i Andrija nestrpljivo čekaju da upoznaju svoje dete, pa ipak, u najlepšim vestima za sada su odabrali da uživaju bez oglašavanja u medijima.

Prvi snimak trudne Aleksandre Tomić! Njen izgled ne prestaje da se komentariše (VIDEO)

Pol bebe, ali i kako izgleda trudna glumica, mnoge interesuje, a fanovi nestrpljivo čekaju da se par i po tom pitanju oglasi. Budući tata otkrio je da radosne vesti ne kriju, ali da ipak, još uvek nije trenutak da o tome govore javno.

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac nedavno.

Pročitajte: NAJRADOSNIJE VESTI stižu od Andrije Miloševića i Sandre Tomić! Poznati par čeka bebu

 

 

Ipak, sada je podelio jedan od svojih omiljenih video sadržaja na svom "Instagramu" i svojim pratiocima pokazao, kako izgleda njegova trudna izabranica. 

 

 

Naime, video u kome Andrija Đeđi priča vic, mnoge je nasmejao do suza. Pa ipak, bilo je i onih koji su više pažnje obratili na Aleksandru. Trudna Aleksandra Tomić izgleda prelepo i iako još uvek ne pokazuje trudnički stomačić, jasno je da joj drugo stanje neizmerno prija.

Komentari (0)

Loading