Celebrity News

OBRT! Vanbračni sin Miroslava Ilića tužio svoju majku Mirjanu! Evo šta se desilo!

Vanbračni sin Miroslava Ilića, Devin, tužio je oca kako bi dobio potvrdu o očinstvu, a podneo je tužbu i protiv majke Mirjane Antonović.

OBRT! Vanbračni sin Miroslava Ilića tužio svoju majku Mirjanu! Evo šta se desilo!

Mirjana Antonović godinama se trudi da na sudu dokaže da je njen sin Devin biološki naslednik Miroslava Ilića, a dok se pisalo da protiv nekadašnjeg ljubavnika spor vodi ona, Mirjana otkriva da je Miroslava, ali i nju, tužio sin Devin.

- Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama - navela je ona na Fejsbuku.

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića objavila SVE fotografije sa jahte Brene i Bobe, čak i iz spavaće sobe! Jedan detalj će vas ostaviti u čudu (FOTO)

ATA Images

 

- Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dete odraste, da pomru svedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svedoče. No, moj sin i dalje veruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobediti i u Srbiji - dodala je ona.

- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je Mirjana i tako otkrila sve detalje borbe kroz koju njen sin već 14 godina prolazi podignute glave.

Komentari (0)

Loading