Celebrity News

BILA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Ćerka Aleksandra Berčeka je prava lepotica, a evo zašto joj otac nije došao na venčanje

Ćerka Aleksanra Berčeka ne pojavljuje se u javnosti, a pre više od decenije imala je porodični sukob jer njen otac nije odobravao brak u koji je stupila za poznatim muzičarem.

BILA JE UDATA ZA POZNATOG MUZIČARA: Ćerka Aleksandra Berčeka je prava lepotica, a evo zašto joj otac nije došao na venčanje

Aleksandar Berček, naš proslavljeni glumac, ima četvoro dece iz dva braka, od kojih se niko ne eksponira u javnosti, sudeći po tome da svoju privatnost čuvaju samo za sebe i nisu javne ličnosti. Međutim, ćerka Aleksandra Berčeka iz drugog braka, Mina Berček, svojevremeno je bila u žiži javnosti zbog braka sa poznatim izvođačem rep muzike.

Ćerka Aleksandra Berčeka bila je udata za poznato rep muzičara

Mina Berček, ima 32 godine i bila je pre više od decenije udata za Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler. Prema pisanju medija njen otac taj brak nije odobravao pa se čak nije ni pojavio na venčanju, iako su Mina i Skaj Vikler bili ludi jedno za drugim od ljubavi.

Pročitajte: Aleksandar Berček dobitnik nagrade za životno delo

printscreen

 

Danas, malo je toga poznato o životu ćerke proslavljenog glumca, tek ponekad je pojavi neka njena fotografija sa društvenih mreža, a mnogi komentarišu da je i te kako prirodna lepotica i da je od roditelja nasledila manire i dobrotu.

Podsetimo, Aleksandar Berček ima iz prvog braka sa Svetlanom sina Nikolu (37) i ćerku Milicu (31), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Komentari (0)

Loading