Celebrity News

RAZVOD? Vesna Đogani EKSKLUZIVNO: Ponovo prolazimo kroz veliki potres u porodici!

Vesna Đogani, tek što se utišao skandal u vezi s navodnom prevarom njenog partnera Đoleta Đoganija, otkriva nam da je u toku nova drama u njenom domu, osvrće se na najteže periode koje je prošla u vezi i otkriva šta je sve naučila iz toga.

RAZVOD? Vesna Đogani EKSKLUZIVNO: Ponovo prolazimo kroz veliki potres u porodici!

Verovatno bi se malo koja žena tako čvrsto suočila sa udarcem kakav je zadesio pevačicu Vesnu Trivić (42) kada se minulog proleća danima pisalo o prevari njenog partnera Đoleta, ali opet, malo koja žena je prošla njenu životnu putanju. Sudbina je valjda zaboravila s kim ima posla kada je pokušala da Vesni nanese još jedan veliki potres, mada jeste bilo davno kada joj je prvi put mrsila konce, još kada ju je navela put Zvečanske ulice. Trebalo je još tada da nauči da je nekim ljudima karakter jači od života, a Đoganijeva nevenčana supruga to je kasnije dokazivala nebrojeno puta, pa isto čini i danas, kada se odlično nosi s promenama, ne samo onim na privatnom planu nego i kad god karijera to zatraži, što je u nestabilnom biznisu poput srpske estrade veoma česta pojava.

 Često ističete da vas je i Đole izgradio u osobu kakva ste danas.

- To je normalno, kao 18 godina stariji čovek mnogo je doprineo mom sazrevanju. Dosta sam naučila od njega. On nikada ne da na sebe i ne ide protiv svojih principa, vrlo je skroman, hrabar, inovativan. Zahvalna sam što je u meni prepoznao nešto što na početku ni sama nisam videla. Mada, pošteno je istaći i da je on napredovao pored mene. Došla sam mu u pravom momentu, da ga resetujem, dam mu nova krila i energiju, a on je meni podario novi, nestvaran svet, kao bajku iako realnu. On nije neko ko će bilo šta zaviti u celofan, već istinu uvek saspe u lice, tako da vas prodrma.

Vesna Đogani - iskrena ispovest o braku i poteškoćama

 Kada ste zamenili njegovu bivšu ženu Slađu kako u braku, tako i u grupi, mnogi su primetili da ste zbilja uneli neku novu energiju u porodicu Đogani. Da li ste nekad imali problema sa Slađom?

- Ne, od početka sam stvorila dobar odnos s njom, iako je možda njoj trebalo neko vreme da me procesuira i upozna. Doduše, kada me je Đole izabrao da pevam u grupi, rekla sam mu da ne mogu da pevam Slađine pesme. Osoba sam koja ne može ništa tuđe, pa čak ni da obučem tuđu majicu. Ako nije namenjeno meni, ne mogu da osetim. Zato smo krenuli ispočetka, bukvalno od nule.

 Da li je to bilo teško?

- Kako da ne, pa toliko smo krenuli od dna da smo imali ukupno 600 dinara za jednu picu koju smo delili na pola. Bili smo zabranjeni na nekim televizijama, to su bili neki njihovi repovi, onda smo i tu gradili puteve iznova. Đogani grupa je dobila nov imidž sa mnom, vizuelno je bilo potpuno drugačije pakovanje.

Pročitajte: Nakon bombastičnog snimka prevare Đoleta Đoganija: Konačno reagovala Vesna

Boško Karanović

 

Svako čudo za tri dana, da li je tako bilo i s vašim porodičnim skandalom? Zamerate li nešto medijima danas?

- Mediji rade svoj posao i ne znam zašto bi bili nežni prema nama. Nije mi bilo svejedno dok su nas razvlačili po štampi i portalima, ali bilo mi je nelagodno samo dok sa Đoletom lično nisam razjasnila šta je posredi. Onda sam bila potpuno racionalna, čak nisam imala problem da dajem intervjue i objašnjavam situaciju, dok je Đole bio potpuno van sebe. To je bila situacija u kojoj sam ja smirivala njega, iako bi ljudi očekivali suprotno. Iznenadio se kada sam mu rekla da idem na televiziju, istu onu koja je objavila celu priču, da dam svoju izjavu. On nije mogao da veruje, pitao me je zbog čega odlazim u „leglo zmija“. Ali idem da razgovaram, da rešim stvar, što se na kraju i pokazalo kao najbolje. Onda je Đole rekao da smo „prešli igricu“, da je naš odnos prešao na novi nivo. On sada ima još veću odgovornost da zadovolji potrebe jedne zrele žene poput mene.

 Kako je moguće da ste bili tako hladnokrvni u takvom haosu?

- Ženu koja je bila u pitanju poznajem lično. Đoleta znam 20 godina, tačno znam ko mu se sviđa a ko ne i gde bi mogao da „padne“ a gde ne. Oni koji nisu poverovali da mi je Đole veran, to je njihov problem, ja zaista ne mogu još i tuđe probleme da rešavam.

 Da li je vaš brak imao i mnogo teže ispite, samo nisu došli do javnosti?

- Apsolutno, uh, svašta je tu bilo. Evo, upravo ovih dana imam jednu veliku „igranku“ u kući, ali ne smem još da pričam, treba mi vremena da je proživim, da dođem do rešenja, pa ću tek onda moći da analiziram.

 Da je situacija bila obrnuta, da je paparaco uslikao vas s muškarcem u autu, kakva bi bila Đoletova reakcija?

- Ne mogu to ni da zamislim, a verovatno ni on, jer ima jednako veliko poverenje u mene koliko i ja u njega. Svakako je uvek za to da probleme rešavamo između sebe pre nego što postanu javni. Možda i najteža tačka u našem braku do sada bila je moja postporođajna depresija, ali upravo me je Đole izvukao zahvaljujući razumevanju i ljubavi prema meni, ali i iskustvu nekoga ko ima mnogo sestara u familiji. Dve osobe koje se razumeju kao on i ja danas, mogu da prevaziđu bilo kakvu prepreku.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 27. oktobra

story

 

 

Komentari (0)

Loading