Celebrity News

Razvod je dugo krila, ali novu ljubav ne! Ovo je čovek zbog kog Jelena Đukić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Novi dečko Jelene Đukić više nije tajna, već neko vreme glumica na društvenim mrežama deli da je srećno zaljubljena, a nedavno je na tu temu govorila i javno.

Razvod je dugo krila, ali novu ljubav ne! Ovo je čovek zbog kog Jelena Đukić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Srca publike osvojila je kao Višnja u seriji "Igra sudbine", a do tada je javnosti bila poznata kao supruga reditelja i omiljenog tragača kviza "Potera", Milorada Milinkovića.

Iako su već neko vreme razvedeni, dugo su o tome ćutali u javnosti, a onda se Jelena oglasila za "Hello!":

Jelena Jovanov

 

‒ Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega - rekla je tada glumica, a sada otkriva da je srećno zaljubljena.

Novi dečko Jelene Đukić - Ljubav više nije tajna

Jelena Đukić sreću je sada pronašla pored Marka Todorovića koji živi i radi u Kanadi, a poznanstvo su sklopili preko zajedničkih prijatelja.

 Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - otkrila je Jelena u intervjuu za magazin "Gloria"

Pročitajte: Zbog nove ljubavi spremna je na sve - Glumica Jelena Đukić odlazi u Kanadu

 

 

Par već planira novo zajedničko putovanje, a ovoga puta kako kaže društvo će im praviti i njihova deca iz prethodnih brakova.

Skladan odnos i emocije koje ispunjavaju jasno se vide na licu Jelene Đukić, koja u poslednje vreme zrači istinskom srećom.

Komentari (0)

Loading