Celebrity News

Usamljena je i fali joj pažnja! Povratak OVOG ČOVEKA u Jelenin život bi mogao biti POSLEDNJI UDARAC na njen i Noletov brak!

Bivši dečko Jelene Đoković svoju davnašnju ljubav izgleda nikada nije zaboravio. Patio je kada se udala za Novaka, a kako pišu domaći mediji sada želi ponovo da je osvoji.

Usamljena je i fali joj pažnja! Povratak OVOG ČOVEKA u Jelenin život bi mogao biti POSLEDNJI UDARAC na njen i Noletov brak!

Bivši dečko Jelene Đoković, sa kojim je pre novaka bila u vezi oko godinu dana, sredio je svoj život, zasnovao biznis, stekao imetak, a sada želi da ponovo osvoji svoju bivšu devojku, priča izvor za jedan domači list.

- Taj momak ima ozbiljan biznis, radi po Evropi i baš mu ide. Postao je milioner, a koliko znam, Jelenu nikada nije preboleo - priča izvor.

- Bukvalno je preplakao dan kad se ona udala za Novaka, nikada sebi nije oprostio što ona nije njegova žena i zato se zarekao da će dati sve od sebe da je ponovo osvoji.

Pročitajte: LJUBAV JE KRATKO TRAJALA - Ovo je BIVŠI dečko Jelene Đoković, pogodite s kojom našom poznatom GLUMICOM je bio posle nje (FOTO)

Getty Images

 

Iako Jelena i Novak imaju skladan brak i dvoje dece, izvor za "Scandal!" tvrdi da njen nekadašnji partner neće odustati od svoje ideje.

- Poverio se prijateljima da će početi da izlazi u restorane gde ide Jelena i na mesta gde je ona često viđena. Pokušaće da joj se približi, čak je rekao kako je ubeđen da je ona usamljena i da joj fali pažnje jer Nole ima mnogo obaveza, pa će on, kako je rekao, igrati na tu kartu. Briga ga i što je žena srećno udata i što ima decu, rešen je da proba pa šta bude, ali džaba mu, Jelena voli samo Novaka i to se nikad neće promeniti - završava izvor za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading