Celebrity News

SRCE NE BIRA! Žika Jakšić otkrio da je nakon toliko godina LJUBAV POBEDILA!

Devojka Žike Jakšića potpuna je misterija za javnost, ali je producent potvrdio nedavno da je srećan u ljubavi i u potpunosti ispunjen.

SRCE NE BIRA! Žika Jakšić otkrio da je nakon toliko godina LJUBAV POBEDILA!

Voditelj i producent, Žika Jakšić, godinama tokom kojih je na javnoj sceni nije krio svoj emotivni status, te je poznato da ima brak iza sebe sa lepom voditeljkom Dajanom Paunović, koja mu je rodila sina Dušana. Međutim, neko vreme unazad devojka Žike Jakšića bila je enigma domaćim medijima, te nije bilo poznato ni kakva osećanja producent gaji prema njoj.

Devojka Žike Jakšića -  enigma za javnost

Ipak, nedavno je Žika otkrio da li je zaljubljen i kakva su mu osećanja prema bivšoj supruzi.

- Ja sam stalno u nekoj ljubavi, stalno imam ljubav. Volim život, ljude tako da uvek imam ljubavi. Imam partnerku. Sa bivšom suprugom sam u super odnosima, pre 2 sata smo se čuli. Imamo kontakt zbog sina i tu sam uvek šta god da treba. Sin je više vezan za mamu, oni i provode mnogo više vreme zajedno. Sa starijim sinom živim, nisam više podstanar, uzeli smo nekretninu - rekao je voditelj za "Kurir" .

Ata Images

 

Takođe, kako je on govorio ranije za domaće medije, ipak ne planira da po treći put stane na ludi kamen, ali mu ljubavi ne manjka.

- Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci. Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam - rekao je ranije Žika Jakšić, prenose domaći mediji.

Da li će vremenom producent odlučiti da predstavi svoju lepšu polovinu javnosti, ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Loading
Lajna

11:14 20.04.2022

Zikina ljubav za njegove prijatelje nije tajna, i prelepa je zena .