Celebrity News

Posle dva braka osvojila ga 28 godina mlađa lepotica! Ovo je supruga Bore Đorđevića (FOTO)

Supruga Bore Đorđevića u njegov život ušla je posle dva bračna kraha. Potpuno neočekivano srce kantautora i rokera osvojila je 28 godina mlađa Dubravka Milatović sa kojom godinama uživa u srećnom braku.

Posle dva braka osvojila ga 28 godina mlađa lepotica! Ovo je supruga Bore Đorđevića (FOTO)

Nakon što je posle kraha njihove ljubavi, Borina supruga Dragana tragično završila svoj život, Bora je verovao da se nikada neće oženiti. Međutim, već 2010. godine sreo je osam godina mlađu Aleksandru, koja je sve do 2014. bila njegova supruga.

Ipak, ni posle dva razvoda Bora nije prestao da veruje u pravu ljubav. Nakon kraha braka sa Aleksandrom, u njegov život ušla je sadašnja supruga Dubravka, koja je od njega mlađa 28. godina.

Dubravka i Bora venčali su se na Santoriniju, a ona od tada ponosno nosi prezime Đorđević.

- Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - rekao je svojevremeno za medije, a objasnio je i zbog čega Dubravku nemamo često prilike da vidimo u javnosti:

Pročitajte: Bora Đorđević: Zbog žene sam ostavio piće

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost - istakao je zaljubljeni roker, koji je voljenoj ženi posvetio knjigu.

Ipak, ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je imala prilike da fotografiše suprugu Bore Đorđevića ispred njihovog doma na Dedinju, a njen izgled definitivno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Paparaco lov printscreen

 

 

Supruga Bore Đorđevića - nestvarna ljubavna priča

 

 

Komentari (1)

Loading