Celebrity News

Tatina KOPIJA: Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić, kruna je njihovog braka, a kako odrasta mnogi se iznenađuju njegovim izborima i zrelim odlukama.

Tatina KOPIJA: Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Pevač Aleksandar Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić, svog sina jedinca čuvaju od svih zla i trude se da ga vaspitaju u skladu sa tradicionalnim vrednostima, što se na osnovu izbora koje Ivan donosi i te kako primećuje.

Sin Ace Ilića nikada nije bio sklon skandalima, iako su mu roditelji poznati, a kako oni kažu, vrlo je skroman i čvrsto nogama na zemlji. Ivan je rođen 1999. godine tokom bombardovanja, a od tada je centar Acinog i Biljaninog sveta.

Sin Ace Ilića posvetio se studijama

Poznati par je retko govorio o njemu, ali je jednog prilikom uoči Ivanovog 18. rođendana otkriveno koje su mu želje i kakva su mu interesovanja.

‒ Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak ‒ rekla je tom prilikom njegova majka Biljana, dok je ponosni tata istakao da je vrlo čestit: 

Pročitajte: SKLADAN ESTRADNI PAR PROSLAVIO 30 GODINA BRAKA (foto)

ATA Images

 

-  Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman. Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno ‒ 

Dalo se očekivati da će sin Ace Ilića krenuti njegovim stopama, ipak to se nije dogodilo, već je Ivan odlučio da se posveti nauci.

‒ Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera ‒ pričala je Bilja, dodajući da je Ivan rešio da se posveti studijama i da ga zanimaju društvene nauke, pre svega istorija - rekla je Biljana svojevremeno, prenosi "Hello" .

Pročitajte: Biljana Jevtić USKORO PUNI 60, A IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Ne idem kod kozmetičara, kupujem kreme od 200 dinara

ATA Images

 

Takođe, ona je istakla da su otac i sin bliski oduvek.

‒ Aca pokušava da bude strog, ali mu to ne polazi za rukom. Tu ulogu prepustio je meni. Ivan ume to da iskoristi, pa se desi da mu ja nešto zabranim, a on ode kod oca i ubedi ga da mu dozvoli. Njih dvojica su navikli da svake večeri, pre odlaska na spavanje, razgovaraju i šetaju se po kraju. U pubertetu je bio bliži sa ocem jer mu je lakše da sa njim priča o nekim stvarima nego sa mnom - zaključila je Biljana Jevtić, prenosi pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
Bravo Bolji i Aco

09:59 27.04.2022

Kada ljudi ne misle da su bogomdani zato što su dobri pevači, onda i imaju decu koja su normalna, vredna i uklopljena u društvo. Njihov sin, obzirom na roditelje vrhunske pevače, mora da odlično peva. Volela bih da ga čujemo nekada.