Celebrity News

Lea Kiš otvorila dušu: Lekari su mi rekli da su dve operacije neophodne zbog tumora sa kojim se borim

Lea Kiš - tumor je bio jedno od najtežih iskustava koje je u životu imala.

Lea Kiš otvorila dušu: Lekari su mi rekli da su dve operacije neophodne zbog tumora sa kojim se borim

Uvek vedra i nasmejana voditeljka Lea Kiš iza širokog osmeha krije traume, koje su na njenu dušu ostavile velike posledice. U vreme kada je njena ćerka Sara bila mala, ona ne samo da se suočila sa gubitkom bebe, već je vodila najtežu borbu u životu, borbu sa tumorom.

- Znate kako kažu, nevolja nikada ne dolazi sama. Posle jednog takvog specifičnog događaja dešava se da žene imaju probleme sa hormonskim disbalansom. Meni se i to desilo, tako da sam imala još dve operacije koje su bile neophodne zbog tumora koji su se pojavili, ali je sve uspešno sanirano - rekla je Lea u ispovesti za "Hello!"

Pročitajte: Momčilo Jokić i Lea Kiš otvaraju vrata porodičnog raja nadomak Beograda (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Lea Kiš tumor je pobedila zahvaljujući snažnoj veri i vedrini svoje prirode.

- Rekla sam sebi da je Bog hteo da me uzme, to bi i učnio. Trudila sam se da na sve to što je usledilo gledam pozitivno koliko je to bilo moguće. Smatrala sam da treba da se radujem životu i uspela sam da sve prebrodim i pobedim. I danas na sve muke i na teške životne događaje gledam sa osmehom. Još smatram da čovek oseća i predoseća kada će mu se desiti nešto loše, tako da verujem intuiciji. Nisam imala osećaj da me čeka najgore.

Komentari (0)

Loading