Celebrity News

Iznenadićete se: Bivši dečko Cece Ražnatović danas radi za 500 dinara, oglasio se i SVE POTVRDIO!

Bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović, nekada uspešan maneken Vlada Cvetković, danas ima potpuno drugačije zanimanje.

Iznenadićete se: Bivši dečko Cece Ražnatović danas radi za 500 dinara, oglasio se i SVE POTVRDIO!

Bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović, Vlada Cvetković ostao je upamćen kao prvi i do nedavno jedini muškarac sa kojim se Ceca nakon Arkanove smrti pojavila u javnosti.

Romansa duga svega šest meseci završila se krahom, a maneken i folk diva tada su za medije potvrdili da ih je razdvojila razlika u karakterima.

Kada je 2010. godine stavio tačku na vezu sa Cecom Vlada se povukao iz javnosti, a do danas je malo ko znao čime se sada bavi.

Kako saznaje "Alo!" bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović danas radi kao linijski taksita na relaciji Beograd - Novi Sad.

Pročitajte: SVE SE VIDI - Snimak pokazuje šta se ZAISTA dešava u vezi Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića! (VIDEO)

- Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda - ispričao je blizak prijatelj nekadašnjeg manekena za pomenuti list, pa pojasnio zbog čega radi posao koji mu se ne isplati:

- On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu

Oglasio se bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović

Vladimir Cvetković na svom "Facebook-u" potvrdio je da neretko prevozi korisnike određene aplikacije za prevoz na relaciji Beograd - Novi Sad, ali da po profesiji nije taksista, već pomaže ljudima, da kada i sam putuje na određenu lokaciju imaju povoljniji i udobniji prevoz.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading