Celebrity News

ZBOG NJE JE RASKINUO VERIDBU! Šta se dešava između Severine i Filipa Miletića

Severina i Filip Miletić ovih dana ponovo su u žiži interesovanja, šuškanja o njihovom odnosu su sve glasnija, a sada su isplivali i do sada nepoznati detalji.

ZBOG NJE JE RASKINUO VERIDBU! Šta se dešava između Severine i Filipa Miletića

Naime, poznato je da Severina i Filip Miletić sarađuju već čitavu deceniju, a njihov prijateljski odnos, kao i saradnja u poslednje vreme postali su sve intenzivniji. Seve priprema novi album, a čini se da joj je osim u poslovnom smislu Filip velika podrška i u lomovima koje doživljava na privatnom planu.

Međutim, kako pišu hrvatski mediji Severina i Filip sve češće provode zajedničko vreme, a isplivale su i davno zaboravljene priče o raskidu Filipove veridbe.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Ovo je MISTERIOZNA ŽENA NUMEROLOG koja ima veliki uticaj na život Milana Popovića - Družila se i sa Severinom (FOTO)

Jelena Balić

 

Naime, kako pišu tamošnji mediji Filip Miletić i njegova nekadašnja devojka Ana Bebić raskinuli su upravo zbog Severine. Raskid Filipa i Ane pratile su brojne priče, a po svemu sudeći razlog krahu ljubavi bila je njena mladost i nesigurnost u ovaj odnos. Da li je Seve bila samo još jedna kap u prepunoj čaši, nikada nije potvrđeno.

Činjenica je ipak, da je odnos Filipa i Severine postao izraženiji od kada je pevačica stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem, pa ipak, osim nagađanja, ne postoji konkretnijih dokaza o vezi među dugogodišnjim saradnicima.

Komentari (0)

Loading