Celebrity News

Velika želja Milice Glogovac: Ćerki bih o Nebojši volela ovo da kažem

Supruga glumca Nebojše Glogovca, Milica, tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji govorila o njemu i ćerki Sunčici.

Velika želja Milice Glogovac: Ćerki bih o Nebojši volela ovo da kažem

Nebojša Glogovac napustio nas je pre tri godine, ali sećanja u srcu njegove supruge Milice ne blede:

- Jako sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam inače Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvek s ponosom ističem, a ovde se kamufliram naglaskom – kazala je Milica s osmehom na K1.

- U Beograd sam došla da bih studirala, kao što mi iz tih krajeva volimo.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu ponese ime njenog supruga, Milica je kazala da je sigurna da će se to desiti.

Pročitajte: Ista otac - Ćerka Nebojše i Milice Glogovac izrasla je u prelepu devojčicu (foto)

K1 printscreen

 

- Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer verujem da bi to ljudi voleli. Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – kazala je Milica Glogovac.

Otkrila je da od filmova u kojima je glumio najviše voli „Munje“ i „Kengura“, a od pozorišnih predstava „Hamleta“.

- Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga – rekla je supruga Nebojše Glogovca i dodala da joj je Nebojša uz sve divne stvari ostavio i svoje prijatelje.

- Branka Katić mi je vrlo draga i bliska prijateljica.

Komentari (0)

Loading