Celebrity News

Venčanje prepuno skandaloznih obrta i drame: Pogledajte fotografije sa svadbe Karleuše i Duška Tošića, venčanica krije posebnu TAJNU!

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Venčanje prepuno skandaloznih obrta i drame: Pogledajte fotografije sa svadbe Karleuše i Duška Tošića, venčanica krije posebnu TAJNU!

Dejan Milićević

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

Pročitajte: Velelepna vila na Dedinju - Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi preko 2 MILIONA EVRA, a jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Dejan Milićević

 

Svadbeno slavlje održano je u jednom hotelu u Kovilovu.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića - Tajna spektakularne venčanice

Za tu priliku Jeleninu venčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio venčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

— Darko k'o Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno - ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:


— Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu - ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bele svile sedam dana ušivano čak 4 kilograma kristala.

Jelenu je do oltara dopratio otac Dragan Karleuša, a nakon što su razmenili zavete i izgovorili sudbonosno "da" Jelena i Duško razmenili su i burme vredne čak 5.000 evra.

Pročitajte: Evo zašto ne možemo da prestanemo da gledamo u novu fotku Duška Tošića, a jedan detalj posebno PLENI PAŽNJU (FOTO)

Dejan Milićević

 

Nakon dirljivog venčanja usledila je proslava za pamćenje.

Na bogatom švetskom stolu nalazili su se razni specijaliteti od plodova mora do tradicionalnih jela, a goste je zabavljao Tropiko bend i pevačica Mina Kostić.

Duško i Jelena prvi ples otplesali su uz pesmu "Pogledi u tami" uz koju su se i prvi put poljubili, a zatim je usledila žurka koja je trajala do zore.

Za Duška najemotivniji trenutak bio je kada je njegova trudna supruga zapevala "Zajdi, zajdi".

Pročitajte: KONAČNO ISTINA! Evo šta Duškova majka Nikoleta zaista misli o svojoj snaji Jeleni Karleuši

Uzavrela atmosfera završila se tako što su se svi gosti okupali u bazenu u sklopu hotela, a mnogi su komentarisali da je ovo najbolja žurka na kojoj su bili.

Jeleni i Dušku ovaj dan ostao je u pamćenju kao najuzbudljiviji način za početak braka koji i danas uspešno odoleva svim preprekama.

Komentari (0)

Loading