Celebrity News

DOM ZA LJUBAVNIKE: Zavirite u stan u kom Anđela Jovanović živi sa sportistom Mihailom Dudašem (Foto)

Dom Anđele Jovanović uređen je po afinitetima atraktivne glumice i njenog izabranika, atletičara Mihaila Dudaša, a u velikoj meri prilagođen je i njihovom kućnom ljubimcu, kuci Mili.

DOM ZA LJUBAVNIKE: Zavirite u stan u kom Anđela Jovanović živi sa sportistom Mihailom Dudašem (Foto)

Anđela i Dudaš u vezi su tek nešto više od godinu i po dana, a mada svako ima svoj stan dosta vremena provode pod istim krovom. Zaljubljeni par najčešće je u domu poznatog sportiste koji je nekretninu, pre nego što je sreo glumicu, opremio u momačkom stilu. Nameštaj, kupatilo i kuhinjski elementi u crno- beloj su boji, što je Anđela vremenom malo po malo korigovala. Nesvakidašnjom energijom, optimističnim pogledom na svet i živim bojama oplemenila je prvo život, a zatim i životni prostor atletičara. 


Pročitajte: Sve što žena želi je da je muškarac ovako gleda! Mihail Dudaš očaran Anđelom Jovanović (VIDEO)

Instagram

 

Glumica i sportista pravi su zaljubljenici u prirodu stoga svaki slobodan trenutak koriste da otputuju na Tornik gde njeni roditelji, glumački par Gagi Jovanović i Branka Pujić imaju vikendicu. Obožavaju da putuju, a nedavno su čak zajedno posetili i London, gde su oboje završili master studije a postoje spekulacije da su se tamo preko zajedničkih prijatelja i upoznali.

Pročitajte: Anđela Jovanović: Mihail me svojim primerom svakodnevno motiviše (video)

Instagram

 

Glumica je svojevremeno kazala da je svega par meseci zabavljanja bilo dovoljno da shvati da je Mihail prava osoba za nju, te da ne postoji stvar koju bi mu zamerila.         

- Budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovo vreme jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči - izjavila je Anđela, koja je pokraj sportiste pronašla novi životni smisao. Naučio ju je kako da bude borbena i nikada da ne odustaje, čak i kada se problemi jedan za drugim nižu.

Pročitajte: Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice, a ne slutite koje kolege su joj braća

Instagram

 

Dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša kutak je iz snova na kojem skladnom paru svako može pozavideti.

 

 

Komentari (0)

Loading