Celebrity News

Šta se dešava između brata i sestre? OVA fotografija je dokaz odnosa Lava i Vile Pajkić posle Isidorine smrti

Fotografija Vile Pajkić, koja do sada u javnosti nije viđena, rastopila je srca njenih pratilaca, a ugledala je svetlost dana posebnom prilikom.

Šta se dešava između brata i sestre? OVA fotografija je dokaz odnosa Lava i Vile Pajkić posle Isidorine smrti

Pokojna Isidora Bjelica, nakon što je preminula, iza sebe ostavila je dvoje dece, koji su izrasli u prave i vredne mlade ljude. Vila i Lav Pajkić, osim što su čestiti prema drugim ljudima, između sebe neguju odnos i pozvezanost kakvu samo imaju brat i sestra. Uvek podržavaju jedno drugo, a jednom posebnom prilikom Vila je usrećila svog brata, neočekivanim gestom.

Fotografija Vile Pajkić topi i najtvrđa srca

Naime, fotografija Vile Pajkić koju je ona objavila na svom “Instagramu” nastala je kada su deca Isidore Bjelice bila jako mala i predstavlja pravu porodičnu uspomenu. Vila je svog brata Lava oduševila, jer mu je pomenutom fotografijom čestitala rođendan i podsetila ga na brojne lepe trenutke koje su imali u detinjstvu.

Pročitajte: I KAMEN BI ZAPLAKAO - Ove fotografije su dokaz koliko Vila Pajkić liči na pokojnu majku Isidoru Bjelicu (FOTO)

 

 

Sada kada su odrasli, Vila I Lav dan danas se dobro slažu, a posle porodične tragedije bili su jedno drugom najveća podrška, te tu njihovu povezanost, ništa ne može poljuljati niti ugroziti. Iako im je bilo teško da se vrate u redovne tokove života, oni su pronašli snagu između sebe, te bi Isidora Bjelica bila ponosna na njih kada bi samo mogla da vidi koliko se međusobno vole, poštuju i čuvaju.

Komentari (0)

Loading