Celebrity News

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ćerka Dragane Mirković upoznala OVOG maminog kolegu, a o njegovoj reakciji se priča!

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića svojevremeno izrazila je želju da upozna jednog mladog umetnika, a kada je to izvela, njegova reakcija ostavila ju je bez teksta.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ćerka Dragane Mirković upoznala OVOG maminog kolegu, a o njegovoj reakciji se priča!

Naša najpoznatija regionalna zvezda, Dragana Mirković, iako traje preko tri decenije na javnoj sceni, svoju decu, Marka i Manuelu, nikada ne eksponira javno, ali tek ponekad govori o njima. Tako je gostujući u jednoj emisiji pevačica otkrila do sada nepoznate detalje vezane za susret ćerke Manuele i jednog poznatog mladog pevača.

Ćerka Dragane Mirković ostvarila je svoju veliku želju

Ćerka Dragane Mirković velika je obožavateljka Mihajla Veruovića Vojaža, koji nastupa u Srbiji i inostranstvu i niže uspehe iako ima svega dvadeset godina. Ona je priželjkivala da se susretne sa njim, što joj je i pošlo za rukom, a sada je Dragana progovorila o tom susretu. Takođe, spekulisalo se da ih je pevačica upoznala, što je ona demantovala i otkrila kako je to zapravo izgledalo.

Pročitajte: SVE PUCA OD LUKSUZA! Pogledajte kako izgleda unutrašnjost doma Dragane Mirković u njenom Kasidolu, jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Nikola Babić

 

- Manuela nije meni tražila da se upozna sa Vojažom. Marko i Manuela ne prate toliko estradu, ali dođu do njih preko prijatelja određene pesme i izvođači. Dopalo im se par pesama Vojaža, kao i meni. To je ozbiljna produkcija i Vojaž je ozbiljna faca. Putem ekrana sam zaključila da je jako dobar dečko. Moja deca izađu ponekad po klubovima i bili su na nastupu kada je Vojaž pevao. Manuela je bila sa drugaricama u bekstejdžu i slikala se sa njim. Međutim Vojažu su rekli da je ona moja ćerka, što on nije znao. Manuela je stidljiva i pocrvenela je, a on je reagovao prelepo. Tražio je da se slika sa mojom ćerkom, čak mi je poslao video poruku sa Manuelom i njenim drugaricama - rekla je Dragana Mirković gostujući u emsiji “Prvi red” na K1 televiziji.

Inače, Dragana je neizmerno ponosna na svoju ćerku koja je samostalna i gradi sebe ne oslanjajući se na majčin uspeh i privilegije koje ima, a ova anegdota nasmejala je mnoge gledaoce koji su uživali u Draganinom intervjuu.

Komentari (0)

Loading