Celebrity News

Najpoznatiji turski zavodnik ne gubi vreme: Glumac Džan Jaman novu šansu u ljubavi okušaće pored NJE (FOTO)

Devojka Džana Jamana starija je od njega deset godina, a još uvek nisu svoju vezu objavili javno, iako ih mediji spajaju još od Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, ove godine, kada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Najpoznatiji turski zavodnik ne gubi vreme: Glumac Džan Jaman novu šansu u ljubavi okušaće pored NJE (FOTO)

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca, koji gradi kariejru u Italiji, Džan Jaman u poslednje vreme, nakon raskida od najlepše italijanske voditeljke, Dilete Leote, prilično je misteriozan po pitanju svog ljubavnog života. Mnogi su bili iznenađeni da su voditeljka i glumac raskinuli vezu, jer je bilo očekivano da stanu na ludi kamen, sudeći po tome da je sve ukazivalo na to.

Ipak, život ide dalje, a za to je dokaz nova devojka Džana Jamana, Moran Atijas, koja je čak deceniju starija od njega, sa kojom je turski zavodnik navodno otpočeo vezu. Šarmantnom glumcu razlika u godinama nimalo ne smeta, te su njih dvoje viđeni u javnosti prvi put u Veneciji. Iako se o vezi i dalje spekuliše, iznenađujuće je da je Džan tako brzo preboleo Diletu, koja je ostala slomljenog srca.

Pročitajte: Zavirite u dom najvećeg turskog zavodnika - Džan Jaman u jednoj specijalnoj prostoriji provodi najviše vremena (FOTO)

profimedia

 

Moran Atijas je izraelsko-američka glumica, koja je stekla slavu zahvaljujući ulogama u italijanskim filmovima Gas, Oggi sposi i La Terza madre. Tokom svoje karijere radila je i na američkim televizijskim projektima. U svetu je još zapaženija kao model, a u taj posao je zakoračila nakon što ju je "otkrio" Roberto Kavali, pišu mediji.

Nakon što su Džan i Moran primećeni zajedno, njihove zajedničke fotografije preplavile su durštvene mreže, te se svi pitaju da li su zaista u emotivnoj vezi.

Pročitajte: Turski miljenik žena Džan Jaman raskinuo sa slavnom voditeljkom? Isplivali DOKAZI o njihovom rastanku

 

 

U međuvremenu, bivša devojka glumca, Dileta, dala je kratku izjavu za italijanske medije povodom raskida.

 - Ljubav i život su nepredvidivi. Nadam se novom početku - rekla je Leota u jednoj televizijskoj emisiji.

Pročitajte: Turski zavodnik - Ismail Hadžioglu ljubavnicu dovodio pred suprugu, a sada je i zaprosio!

 

 

Da li se turski zavodnik konačno skrasio ili je u pitanju samo prjateljstvo sa izraleskom glumicom, vreme će pokazati, jer je Džan konstantno praćen od strane budnog oka medija, kome ništa ne može da promakne.

Komentari (0)

Loading