Celebrity News

Topalko objavio fotografiju: Evo kako izgleda deset godina stariji Helenin muž, svi komentarišu JEDNO

Muž Helene Topalović stariji je od nje deset godina, a dugo se skrivao od javnosti, te čak ni na fotografijama sa svadbe nije pokazivao svoje lice. Međutim, Milan Topalović Topalko, Helenin otac, razotkrio je njenog muža, te njegov izgled više nije tajna.

Topalko objavio fotografiju: Evo kako izgleda deset godina stariji Helenin muž, svi komentarišu JEDNO

Ćerka muzičke legende, Helena Topalović, svojom udajom za deset godina starijeg Dragana Aleksića, podigla je veliku prašinu u javnosti, sudeći po tome da se udala u tajnosti, bez velike medijske pompe. Ipak, s obzirom na to, da njen misteriozni muž nije eksponiran u javnosti, mnogi su bili znatiželjni da saznaju kako izgleda.

Muž Helene Topalović pravi je dasa

Muž Helene Topalović, bio je oženjen voditeljkom Jelenom Dimitrijević pre nego što je stupio u vezu sa Helenom, a tada se spekilisalo da je upravo Topalkova ćerka razlog njihovog kraha. Ipak, da Helena Draganu nije bila samo avantura, svedoči činjenica da su srećni u ljubavi i da su izgovorili sudbonosno "da" .

Pročitajte: Posle tajnog venčanja Helena Topalović otputovala na medeni mesec dostojan kraljice - 5000 evra izdvojili samo za hotelski smeštaj (FOTO)

Instagram

 

Oni žive prilično luksuzan život, putovanja i skupe stvari imaju u izbobilju, a nedavno su proslavili sa stilom svoju krsnu slavu, na koju je došao i Topalko. On je tom prilikom zabeležio trenutak fotografijom, na kojoj se jasno vidi kako Dragan izgleda. 

Mnogi su primetili da razlika u godinama između para uopšte nije toliko uočljiva, te da oni izgledaju vrlo skladno i idu jedno uz drugo, pa samim tim nije jasno zbog čega se Aleksić krio toliko dugo od javnosti. 

Pročitajte: UDALA SE Helena Topalović! PRVE FOTOGRAFIJE tajnog venčanja!

 

 

Inače, Dragan Aleksić bogati je biznismen, za koga mediji pišu da u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova, svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Komentari (0)

Loading