Celebrity News

Šta NIJE U REDU sa ovom fotografijom? Otkrivena BIZARNA greška koja otkriva veliku tajnu Čarlsa i princeze Dajane

Tajna Princeze Dajane, dugo je skrivana, a, do sada, nepoznati detalji isplivali su na površinu i javnost je potpuno zbunjena.

Šta NIJE U REDU sa ovom fotografijom? Otkrivena BIZARNA greška koja otkriva veliku tajnu Čarlsa i princeze Dajane

Pokojna princeza od Velsa, princeza Dajana tokom zvaničnih pojavljivanja i fotografisanja sa svoji suprugom princom Čarlsom, imala je čudnu praksu, kojiu su naložili kraljevski protokoli. Iako je ta praksa dugo godina skrivana, postalo je jasno da je praktikuju, te su mnogi bili iznenađeni.

Pročitajte: NAJZAD OTKRIVENO! Nakon 24 godine progovorio doktor koji je pokušao da spasi život princezi Dajani

 

 

Naime, tajna princeze Dajane, prilično je simpatična, ali i donekle uvredljiva za ženski rod. Praksa Bakingamske palate bila je da prilikom svih zvaničnih pojavljivanja u javnosti lejdi Dajana nosi ravnu obuću, s obzirom na to da su ona i Čarls bili iste visine. Ovo se primenjivalo i na zvanično fotografisanje, gde je princeza morala da se savija, kako bi ispala za glavu niža od princa Čarlsa.

Pročitajte: Bivši ljubavnik princeze Dajane nakon 25 godina otkrio njenu najveću tajnu

 

 

Fotografi iz Bakingemske palate izgleda da su smatrali da će naslednik britanske krune dobiti na muževnosti i snazi ako bude prikazan viši Dajane. Da li su koristili fotošopu ili je princ stajao na nekoj vrsti platformi, nije poznato, piše Istorijski zabavnik, prenosi "Prva.rs" .

Nakon što je otkriveno šta su radili, pokojna Dajana i princ Čarls postali su predmet ismejavanja na "Twitteru" , gde su ih ujedno i razotkrili.

Komentari (0)

Loading