Celebrity News

VIŠE NEMA SUMNJE: Snimak iz doma Dajane Paunović otkriva istinu o njenom pomirenju sa Žikom Jakšićem (VIDEO)

Odnos Dajane Paunović i Žike Jakšića često je tema koja se u javnosti komentariše. Naime, bivši supružnici posle razvoda ostali su u dobrim odnosima zbog sina Dušana, a neretko ističu kako su jedno drugome u životu velika podrška.

VIŠE NEMA SUMNJE: Snimak iz doma Dajane Paunović otkriva istinu o njenom pomirenju sa Žikom Jakšićem (VIDEO)

Žika Jakšić i Dajana Paunović stavili su tačku na svoj brak, ali ne i na odnos. Naime, i nakon razvoda njih dvoje ostali su bliski prijatelji, koji se trude da sinu pruže što bolje detinjstvo. Zbog sina Dajana i Žika često su u kontaktu, a o svom odnosu u javnosti govore samo najlepše.

- Sa bivšom suprugom sam u super odnosima, pre 2 sata smo se čuli. Imamo kontakt zbog sina i tu sam uvek šta god da treba. Sin je više vezan za mamu, oni i provode mnogo više vreme zajedno. Sa starijim sinom živim, nisam više podstanar, uzeli smo nekretninu - rekao je Žika nedavno za "Kurir", a o bivšem suprugu slično govori i Dajana.

Pročitajte: SRCE NE BIRA! Žika Jakšić otkrio da je nakon toliko godina LJUBAV POBEDILA!

Miloš Rafailović/ATA Images

 

- Nisam samohrana majka. O Dušanu se brine i njegov otac. Svaki dan se čujemo. Zajednički učestvujemo u Dušanovom odrastanju. Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali roditelji smo istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo - iskrena je bila ona.

Sudeći po njihovim izjavama, odnos Dajane Paunović i Žike Jakšića savršen je, međutim, jedan detalj u domu voditeljke naveo je javnost da se zapita da li je zaista tako.

Naime, voditeljka je objavila na "Instagramu" snimak porodičnih fotografija uz koji je napisala:

Pročitajte: Žika Jakšić - Ovu Dajaninu tajnu nisam želeo da odam

 

 

- Kada je porodica zajedno duša je na svome mestu - a mnogi su primetili da među članovima porodice, otac njenog sina Dušana nije pronašao svoje mesto.

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

20:04 02.11.2021

Mnogo ste slatki,kao jedan mali zlatni paketic❣️❣️❣️DEjana cuvaj svog muza i oca vaseg sina.Ziko cuvaj Dejanu majku vaseg sina❣️❣️❣️Toliko ste pozitivni kad ste jedno pored drugog,mnog ste lep par .Srecno