Celebrity News

Svoju intimu čuva od radoznalih pogleda: Evo kako izgleda čovek koji je osvojio srce Borke Tomović (FOTO)

Muž Borke Tomović za javnost je svojevrsna misterija. Naime, mnogima omiljena glumica ne voli da govori o svom emotivnom životu, ali, kada se tokom snimanja serije "Istine i laži" sa malih ekrana povukla, jer je ostala u drugom stanju, mnogi su se zapitali, ko je misteriozni muškarac, koji je osvojio srce lepe glumice.

Svoju intimu čuva od radoznalih pogleda: Evo kako izgleda čovek koji je osvojio srce Borke Tomović (FOTO)

Od kada je postala mama preslatkog sinčića Borku Tomović nismo često imali prilike da vidimo u javnosti, još manje ruku pod ruku sa suprugom. Upravo zbog toga javnost se neprestano pitala ko je čovek oko koga se vrti svet mlade glumice.

Borka Tomović u braku je sa nekadašnjim reprezentativcem, odbojkašem Novicom Bjelicom. Iako je njihova dugogodišnja ljubav jaka, što možemo zaključiti po osmehu na glumičinom licu, Borka o svojoj ljubavi u javnosti nikada nije govorila. 

Pročitajte: Borka Tomović - Iskustvo me je naučilo da ne treba ništa da priželjkujemo i očekujemo

ATA Images

 

Na društvenim mrežama fotografije sa suprugom ne objavljuje, a svoj brak čuva samo za sebe.

Pa ipak, s vremena na vreme, Borka i Novica zajedno se pojave na premijeri neke predstave, a kada ih publika vidi zajedno, potpuno im je jasna Borkina odluka da se na neko vreme posveti dvojici najvažnijih muškaraca u njenom životu - mužu i sinu.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading