Celebrity News

NEPREPOZNATLJIVA: Evo kako je Nikolina Kovač izgledala sa samo 16 godina! (FOTO)

Fotografija Nikoline Kovač koja je nastala kada je pevačica imala svega 16 godina, dokaz je njene prirodne lepote, koja je čak i u tim ranim godinama bila i te kako uočljiva.

NEPREPOZNATLJIVA: Evo kako je Nikolina Kovač izgledala sa samo 16 godina! (FOTO)

Popularna pevačica Nikolina Kovač, na veliku scenu i pred reflektore zakoračila je kao tinejdžerka, a svojim prvim nastupom pobrala je simpatije publike i žirija u šouu "Zvezde granda".

Fotografija Nikoline Kovač dokaz je njene prirodne lepote

Iako je imala, kako je rekla, 20 kilograma viška u to vreme, bila je zapažena od strane publike, sudeći da joj je glas bio božanstven, a bila je i da na drugoj godini srednje Muzičke škole, odsek solo pevanje. Upravo to, izdvojilo ju je od mnogih kandidata, te danas ima uspešnju karijeru.

Pročitajte: Bračna kriza ih nije zaobišla - Saša i Nikolina Kapor pred razvodom, jedan momenat je sve promenio

Youtube Screenshot

 

Takođe, ona je rekla, da joj je njena prva audicija u dobrom sećanju, te da je čak iz Sarajeva doputovala u Šabac kako bi učestvovala u takmičenju.

- Kako je ovo slatko. Ja sam na prvoj audiciji bila dete, bila sam preplašena. Došla sam iz Sarajeva u Šabac, jer u tom periodu nije bilo audicija po Bosni i Hercegovini. Imala sam 16 godina, 20 kilograma više i bukvalno sam iz svoje sobe došla na scenu "Granda" - ispričala je Nikolina za "Grand Online" .

Pročitajte: Nikolina Kovač - Sitacija sa virusom nije naivna, svi smo se razboleli

Youtube Screenshot

 

Danas, Nikolina je sazrela pa se samim tim i promenila, ali je njena prirodna lepota, bez obzira na kilograme kojih je sada manje, ostala ista.

Komentari (0)

Loading