Celebrity News

Poznati glumac i posvećeni porodični čovek: Ovo je otac Sergeja Trifunovića (FOTO)

Otac Sergeja Trifunovića u osmoj je deceniji života, ali i dalje svoje sinove Sergeja i Baneta podržava na svakom koraku, dok je takođe odan suprug njihovoj majci Slobodanki već pola veka.

Poznati glumac i posvećeni porodični čovek: Ovo je otac Sergeja Trifunovića (FOTO)

Glumac Sergeju Trifunović izuzetno je vezan za svoju majku Slobodanku i oca Tomislava. Roditelji glumca ne pojavljuju se često u javnosti, osim kada posete neki kulturni događaj kako bi ga podržali, kao i njegovog brata Baneta.

Otac Sergeja Trifunovića čuveni je glumac

Otac Sergeja Trifunovića rođen je 1947. godine a iza sebe ima pregršt pozorišnih, televizijskih i pozorišnih uloga. Najveća je podrška sinu, koji pred svaku veću životnu odluku konsultuje upravo njega. 

Pročitajte: KONAČNO! Sergej Trifunović objavio LEPE VESTI - Vreme je za zasnivanje porodice! (FOTO)

Ata Images

 

Takođe, Tomislava, prvaka Narodnog pozorišta u Kruševcu i užičkog pozorišta gledali smo u seriji „Nemanjići: Rađanje kraljevine“ , gde je tumačio ulogu kaluđera Save.

Jednom retkom prilikom kada je govorio za medije, glumac je otkrio da li ima posebne savete za sinove, te i da li je zadovljan sa njima.

Pročitajte: Ovako izgleda majka Sergeja Trifunovića. Nikada nećete pogoditi čime se bavi (FOTO)

Ata Images

 

- Nemam poseban savet za Baneta i Sergeja kao kolega. Oni su već odrasli ljudi, a drugi za njih kažu da su uspešni u tome što rade. Mogu kao otac samo da budem zadovoljan i ponosan. Ono što imam da im kažem kao otac, reći ću im privatno - naglašava Trifunović za "Kurir"  i dodaje: 

- Mene bije glas da sam glumac koji je više poznat po epizodama kojima je udahnuo neki život. Od malih parčića sam pravio uloge koje su ostale upamćene. Svakom liku može da se udahne neki tračak života i da se da neka osobenost. Kad se osvrnem, mogu da budem samo zadovoljan čovek - zaključuje otac Sergeja Trifunovića, za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading