Celebrity News

Zaboravljene burme i peh sa venčanicom: Ovako je izgledalo venčanje Milice i Marka Kona (FOTO)

Venčanje Milice i Marka Kona odigralo se daleko od Srbije, a gostujući u jednoj emisiji nedavno, voditeljka je otkrila do sada nepoznate detalje njihovog poznanstva, zaljubljivanja i svadbe.

Zaboravljene burme i peh sa venčanicom: Ovako je izgledalo venčanje Milice i Marka Kona (FOTO)

Milica i Marko Kon važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Voditeljka i kompozitor, u braku su od 2010. godine, a kao krunu njihovog braka, dobili su ćerku Klaru i sina Ernesta. Milica je gostujući u emisiji "Od A do Da" ispričala kako je upoznala Marka, te kako je izgledao taj njihov prvi susret.

- Upoznali smo se tako što sam ja njemu prišla na ulici. Dodali smo se preko fejsbuka, on nije tada bio toliko poznat. Ja sam tada imala lažan profil. Išla sam u klub sa drugom i videla Marka i dotrčala sam do njega. I tako smo se upoznali, pozvala sam ga u gej klub to veče i pošao je sa nama. Tako je počela naša priča - rekla je ona u pomenutoj emsiji.

Venčanje Milice i Marka Kona bilo je nesvakidašnje

Takođe, supruga Marka Kona dodala je da je on bio taj koji je preduzeo prvi korak koji je bio odlučujući za dalje razvijanje njihovog odnosa. Venčanje Milice i Marka Kona nakon toga bilo je logičan sled događaja.

-On je preduzeo prvi korak. Jednog dana je došao na moja vrata i rekao mi je da je zaljubljen u mene. Rekla sam mu “izvoli uđi” . Mi se nismo udvarali jedno drugom, družili smo se. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno, na njegovu inicijativu. Bilo je glupo da živimo sami i mislim da je super što smo tako počeli, jer smo videli da jedno drugom odgovaramo i bolje smo se upoznali. Nije me nervirao, uživali smo u našoj ljubavi. Kada su došla deca, Marko se bori za svoje mesto, pa me malo nervira jer se nadmeće sa decom- dodala je ona.

Ipak prosidba nije bilo nešto što je lepa voditeljka očekivala, te je bila i te kako iznenađena kada je pronašla prsten i kada joj je upriličena večera povodom veridbe.

Pročitajte: Nećete ga prepoznati - Marko Kon smršao 45 kilograma, a razlog zbog kojeg se odlučio na dijetu će vas zaprepastiti (FOTO)

Youtube Screenshot

 

- Zaprosio me je u krugu porodice, tako što su me oni prevarili, svekrva mi je dala tanjir pun kolača, svaki je bio kao kutijica, i među njima jedna prava kutijica i u njoj prsten. Bilo je slatko, nije me pitao, ja sam uzela sam kutijicu i on se totalno zbunio - kazala je Milica.

Sudeći po tome da joj organizacija nije jača strana, Milica je sudbonosno "da" izgovorila u Las Vegasu, a niz pehova pratio je venčanje.

- Moja ideja je bila da se venčamo u Las Vegasu, iako Marko misli da je njegova. Počeo je da planira sa majkom venčanje, što mene nije zanimalo, nisam toliki romantik da planiram venčanje. Trebalo je da bude puno ljudi i ja nisam bila toliko uzbuđena zbog toga. Venčali su smo se u kapeli gde su se venčali Elvis Prisli i Prisila. Zaboravili smo burme kada smo otputovali, toliko smo bili loši u organizaciji. Haljina koju sam šila, bila mi je mala i nije mi odgovarala. U Njujorku smo tražili haljinu dva dana pred venčanje. Sećam se da sam bila jako zbunjena tokom ceremonije, nisam ni svoje ime dobro izgovorila. Ostali smo još sedam dana u Las Vegasu, pa smo potom bili četiri nedelje u Njujorku, to nam je bio medeni mesec. U Srbiji nismo imali zvanično venčanje - dodala je Milica Kon i priznala da se bolje slaže sa suprugom otkad imaju decu:

Pročitajte: Uz nju je tokom borbe s rakom, a ljubavna priča Milice i Marka Kona će vas šokirati

Youtube Screenshot

 

- Lepše mi je otkad smo dobili decu. Kompletni smo. Najdublje i najlepše emocije su proradile. Ne mogu da mu nađem nijednu zamerku. Odličan je otac, pun strpljenja - zaključila je Milica Kon, u pomenutoj emisiji.

Komentari (1)

Loading
Stanka

19:58 02.11.2021

Milice neka te bog cuva,pravi ste pozitivci vas dvoje srecno,cuvaj te se❣️❣️❣️