Celebrity News

Potresna ispovest voditeljke Slagalice: Bila sam idealna žena, a muž je ostavio mene i ćerke bez trunke kajanja

Ispovest Milice Gacin, o njenom braku i razvodu, potresla je njene pratioce na društvenim mrežama i mnoge navela na razmišljanje.

Potresna ispovest voditeljke Slagalice: Bila sam idealna žena, a muž je ostavio mene i ćerke bez trunke kajanja

Popularna voditeljka "Slagalice" , Milica Gacin u emotivnoj ispovesti na društvenim mrežama otkrila je sve detalje svog razvoda, koji ju je duboko pogodio.

Majka dve devojčice, Kajte i Hane, koje je dobila sa suprugom, objavila je video na svom "Instagramu" u kojem je podelila svoje iskustvo i dala primer mnogim ženama koje prolaze kroz slične probleme. Milica je rekla da ju je suprug napustio pri prvom problemu koji su imali. 

Ispovest Milice Gacin ledi krv u žilama

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je ‘ja ovo više ne mogu, meni je teško’, i okrenuo se i otišao - rekla je ona u pomenutom videu.

Takođe, ispovest Milice Gacin otkrila je da je imala bolesnog oca o kojem je brinula i da su je sva životna nedaća podstakla da stremi ka uspehu.

Pročitajte: Voditeljka Slagalice ljutac- Moje dete volontira u bolnici, a vi ne vidite dalje od svog primitivizma!

Luka Šarac

 

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka, prenosi "Nova.rs" .

Inače, Milica Gacin je svojevremeno progovorila o odnosu koji ima sa ćerkama, te i da li njen bivši suprug podjednako brine o njima kao i ona.

Pročitajte: Milica je poznata po svom razoružavajućem osmehu, ali iza njega se krije ŽESTOKA BORBA ZA ŽIVOT!

 

 

- Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile. Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica za „Story“.

Komentari (0)

Loading