Celebrity News

OBRT! Saša Vidić otkriva sve DETALJE razgovora sa Sekom Aleksić nakon što ju je javno izvređao

Odnos Saše Vidića i Seke Aleksić dobio neočekivani obrt!

OBRT! Saša Vidić otkriva sve DETALJE razgovora sa Sekom Aleksić nakon što ju je javno izvređao

Ne tako davno imali smo prilike da ispratimo žestoki sukob Saše Vidića i Seke Aleksić, koji su višegodišnji prijatelji. Naime, Saša je Seki zamerio što je javno govorila protiv vakcine, u jeku pandemije korona virusa, zbog čega ju je javno isprozivao.

– Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno. Ja sam jako kategoričan prema tim ljudima koji su antivakseri. To što radi mislim da nije dobro, to je moj stav. Kad javno zagovara antivakcinaštvo, ja javno i odgovaram – izjavio je za "Svet" dizajner, kome smeta i Sekina religioznost.

Pročitajte: Nezaposlena estradna krojačica! Brutalne uvrede na račun Saše Vidića od NEKADAŠNJEG BLISKOG PRIJATELJA

 

 

Saša je dodatno pojasnio i da je nakon njegovih reči, Seka povukla sledeći potez:

- Uvredila se jako zbog mog komentara i obrisala me sa "Instagrama". Ona se naljutila, a nema razloga. Zna da i o njoj mogu svašta da kažem i napišem, ali neću - rekao je tada.

Odnos Saše Vidića i Seke Aleksić - Neočekivani obrt

Ipak, nije prošlo više od pet meseci, a prijatelji su odlučili da zakopaju ratne sekire. Saša je o pomirenju govorio za pomenuti list, a o Seki je rekao sledeće:

- Pomirili smo se. Zamerila mi je što sam opsovao njenu posvećenost veri. Ja sam od nje napravio brend, pre mene je bila jeftino obučena. Ali, opet vidim da je u nekom kuvarskom šou - programu i ne znam šta će joj to. Kod nje na "Instagramu" mogu i bebi kolica, zdrava hrana, može i benkica, ali i večernja haljina, sad i samolepljive foto - tapete. Bez veze je što to radi. Ja samo kučiće objavljujem. Ne pada mi na pamet od "Instagrama" da pravim buvlju pijacu - završio je dizajner.

Komentari (0)

Loading