Celebrity News

Kakva lepotica: Miloš Biković na premijeru "Južnog vetra 2" došao ruku pod ruku sa novom devojkom i prisutne ostavio bez daha

Nova devojka Miloša Bikovića mladog glumca dopratila je na premijeru dugo očekivanog nastavka filma "Južni vetar". Zanosna crnka opčinila je prisutne, a glumac sa lica nije skidao zadovoljni osmeh.

Kakva lepotica: Miloš Biković na premijeru "Južnog vetra 2" došao ruku pod ruku sa novom devojkom i prisutne ostavio bez daha

Atraktivna crnka, koja je kako piše "Blic" nova devojka Miloša Bikovića, zove se Ivana, pravnica je i ima 25 godina.

Kada je njena romansa sa glumcem počela javnosti nije poznato, pa ipak, ona se sa njim pojavila na premijeri filma "Južni vetar 2", a do početka filmske projekcije, vreme je provodila sa Milošem i njegovim prijateljima.

Boško Karanović

 

Odevena kao za holivudski crveni tepih, Ivana je mamila uzdahe, a Miloš nije uspeo, a da svojoj izabranici ne uputi zaljubljene poglede, iako se trudi da svoj privatni život sakrije od radoznalih pogleda pripadnika sedme sile.

Pročitajte: "PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Boško Karanović

 

Crvenim tepihom ipak je prošetao sa koleginicom Jovanom Stojiljković, dok ga je devojka čekala po strani. Fotografi su ipak uspeli da zabeleže nekoliko kadrova u kojima se jasno vidi bliskost mladog para.

Pročitajte: Očekujte neočekivano - Uskoro stiže Južni vetar 2 - UBRZANJE(VIDEO, FOTO)

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading