Celebrity News

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: Petar Grašo se odlučio na VELIKI KORAK u vezi sa novom devojkom Hanom

Petar Grašo i Hana Huljić svoju vezu podigli su na viši nivo o čemu svedoče i fotografije, koje objavljene na društvenoj mreži "Instagram".

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: Petar Grašo se odlučio na VELIKI KORAK u vezi sa novom devojkom Hanom

Naime, Petar Grašo i Hana Huljić pre mesec dana obelodanili su svoju ljubav javnosti. Domaći i regionalni mediji danima su pisali o tome da je srce Petra Graša osvojila petnaest godina mlađa ćerka Tončija Huljića.

Kada je postalo jasno da se ljubav više ne može sakriti, Petar i Hana javno su priznali da su veoma zaljubljeni, a Tonči je i javno rekao da njegov prijatelj i ćerka imaju svu podršku porodice Huljić.

Pročitajte: Svi pogledi uprti u njih - Petar Grašo i Hana Huljić više ne kriju svoju ljubav! Ruku pod ruku, zaljubljeni par očarao Zagrepčane (FOTO)

 

 

Sada, kada je porodica mlade Hane odobrila njenu ljubav sa petnaest godina starijim zavodnikom došlo je vreme za sledeći ozbiljan korak u vezi.

Naime, sada Petar Hanu svuda vodi sa sobom, rado je upoznaje sa svojim bliskim ljudima i prijateljima, koje voli kao članove svoje porodice. U prilog tome svedoče i poslednje fotografije na "Instagramu" u čijem opisu piše: "Family". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOVIA (@moviawines)

 

U moru toplih lica koja su nazdravljala novom projektu našla se i Hana, koju je Petar sa uživanjem i zadovoljstvom upoznao sa svim bliskim prijateljima i saradnicima.

Komentari (0)

Loading