Celebrity News

Isplivali ŠOK detalji: Nikola Rađen varao Anu Kokić sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM? (FOTO)

Prevara Nikole Rađena šokirala je domaću javnost, nakon što je jedan rijaliti učesnik izneo skandalozne detalje.

Isplivali ŠOK detalji: Nikola Rađen varao Anu Kokić sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM? (FOTO)

U medijima poput bombe odjeknula je vest da je Nikola Rađen navodno boravio u stanu kod Katarine Kaje Ostojić, dok im je diler navodno dostavljao psihoaktivne supstance, a dok je još uvek bio oženjen. Kako prenosi "Srpski telegraf", izvesni rijaliti učesnik Aleksandar Bogunović Zverka koji se bavio nezakonitim radnjama i bio u zatvoru, navodno je snabdevao pevačicu nedozvoljenim supstancama, a kada je jednom prilikom došao do njenog stana da joj dostavi robu, tamo je zatekao Nikolu Rađena.

Sudeći da je to bilo pre 2013. godine, kada su Ana Kokić i Nikola Rađen bili još uvek u braku, javlja se sumnja da li je između Kaje i njega nešto bilo. Prevara Nikole Rađena, ako je samo verovati rečima rijaliti učesnika, dogodila se u pevačicinom stanu.

Pročitajte: KONAČNO - Ana Kokić prokomentarisala novu devojku Nikole Rađena

 

Instagram

 

 

- Jednom sam došao u stan kod pevačice Kaje Ostojić da joj odnesem robu. Nije me iznenadilo u kakvom društvu je bila, ali sam se začudio kad sam video da iz druge sobe u stanu izlazi Nikola Rađen. U vreme pre cele one hajke oko kokaina dečko je bio kod nje u stanu. Nisam pretpostavljao da se i on radi, tante-mante, kad ono i on. Nagledao sam se tu svega i svačega. Kaja je samo jedna od pevačica kojoj sam nabavljao robu. S mnogima sam blizak na estradi - rekao je Aleksandar Bogunović za pomenuti medij.

Pročitajte: Vreli poljupci pred svima - Nikola Rađen i Milica Ristić prestali da se skrivaju (FOTO)

Ata Images

 

Ovom povodom ni vaterpolista ni pevačica nisu se oglašavali, pa se ne može tvrditi da je bilo šta od izrečenog istina, dok ne ispliva njihova strana priče.

Komentari (0)

Loading