Celebrity News

Potres u porodici: Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (FOTO)

Autor: | 03/11/2021

Sin Čedomira Jovanovića rasplakao je svog oca, a sve jednim posebnim povodom.

Potres u porodici: Čedomir Jovanović u suzama zbog najstarijeg sina (FOTO)

Čedomir Jovanović važi za porodičnog čoveka, koji je i te kako blizak sa suprugom Jelenom i decom - sinom Mihajlom i ćerkama Janom, Anđelijom i Zorom. Sin Čedomira Jovanovića koji je nastariji od sve dece, nedavno se uputio na put, povod se tek naslućuje, a rekacija njegovog oca bila je emotivna i svakoga bi rasplakala.

Pročitajte: Fotke o kojima svi pričaju - Evo koja slavna voditeljka se pridružila Čedi Jovanoviću i njegovoj supruzi na luksuznom letovanju

Instagram

 

Naime, na društvenim mrežama osvanule su fotografije Mihajla i Čedomira, koji su se nalazili na aerodromu i opraštali se jedno od drugog - na još uvek, javnosti, nepoznato vreme. Stiče se utisak da je Mihajlo Lajf krenuo na školovanje u inostranstvo, te je ponosnom ocu teško da se odvoji od svog sina.

Pročitajte: Sin Čedomira Jovanovića zgodan je i neustrašiv, preti da zaseni Veljka Ražnatovića (FOTO)

Instagram

 

Dirljive fotografije oca u suzama i hrabrog sina obišle su društvene mreže i raznežile mnoge njihove pratioce, a svi su prokomentarisali kako je Mihajlo stasao u pravog i odgovornog momka, koji svog oca neće izneveriti.

Inače, Čedomir Jovanović ne voli svoju decu da eksponira javno, ali su on i njegova supruga Jelena neizmerno srećni jer oni stasaju u dobre ljude, te su u njihovo vaspitanje uložili sve napore i vrlo su posvećeni kao roditelji.

Komentari (1)

Loading
Milena

07:10 04.11.2021

Cedo, koliko si emotivan! Zivis za njih, ulozis svako zrno svog zivota a oni odleprsaju u beli svet za svojom srecom. Tako je to u zivotu, sve sam iskusila, potpuno te razumem. Jedna baka