Celebrity News

OVO JE SIGURNO NAJNEOBIČNIJA VERIDBA NA SVETU! Evo kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković

Veridba Dragane Mirković jedino je što se ne uklapa u sliku bajkovite ljubavi sa Tonijem Bijelićem, koja traje već 21 godinu. Naime, pevačica otkriva da je u njoj trenutak kada ju je Toni zaprosio više izazvao šok, nego radost.

OVO JE SIGURNO NAJNEOBIČNIJA VERIDBA NA SVETU! Evo kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković

Dragana Mirković i Toni Bijelić već dve decenije žive svoju bajku. Međutim, javnosti je do danas bilo nepoznato kako je izgledala veridba Dragane Mirković.

I dok su svi verovali da je vereničkim prstenom otpočela njihova bajka, Dragana otkriva da je veridba u njoj zapravo izazvala šok, pre svega zbog načina na koji ju je Toni zaprosio.

Pročitajte: Dve decenije čuvana tajna - Neviđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković!

 

- Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu. Samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, a ja sam se nasmejala. Atipičan, ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo - otkriva pevačica ovaj detalj svoje bajkovite ljubavne priče.

Svoj privatni život, intimu svoje dece, ali i odnos sa suprugom Dragana čuva samo za sebe, kako govorkanja i pritisak javnosti ne bi narušili idilu u kojoj godinama živi.

Komentari (0)

Loading