Celebrity News

OVO JE SIGURNO NAJNEOBIČNIJA VERIDBA NA SVETU! Evo kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković

Veridba Dragane Mirković jedino je što se ne uklapa u sliku bajkovite ljubavi sa Tonijem Bijelićem, koja traje već 21 godinu. Naime, pevačica otkriva da je u njoj trenutak kada ju je Toni zaprosio više izazvao šok, nego radost.

OVO JE SIGURNO NAJNEOBIČNIJA VERIDBA NA SVETU! Evo kako je Toni Bijelić zaprosio Draganu Mirković

Mirko Tabašević

Dragana Mirković i Toni Bijelić već dve decenije žive svoju bajku. Međutim, javnosti je do danas bilo nepoznato kako je izgledala veridba Dragane Mirković.

I dok su svi verovali da je vereničkim prstenom otpočela njihova bajka, Dragana otkriva da je veridba u njoj zapravo izazvala šok, pre svega zbog načina na koji ju je Toni zaprosio.

Pročitajte: Dve decenije čuvana tajna - Neviđene fotografije sa venčanja Dragane Mirković!

 

- Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu, na crvenom svetlu. Samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, a ja sam se nasmejala. Atipičan, ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo - otkriva pevačica ovaj detalj svoje bajkovite ljubavne priče.

Svoj privatni život, intimu svoje dece, ali i odnos sa suprugom Dragana čuva samo za sebe, kako govorkanja i pritisak javnosti ne bi narušili idilu u kojoj godinama živi.

Komentari (0)

Loading