Celebrity News

Za njom se svi okreću gde god da se pojavi! Iznenadiće vas izgled Leposave Jarić, bivše svekrve Adriane Lime (FOTO)

Svekrva Adriane Lime, Leposava Jarić, majka je ćerke i dvojice sinova, a ono o čemu se najviše u medijima govori kada je ona u pitanju jeste njena lepota.

Za njom se svi okreću gde god da se pojavi! Iznenadiće vas izgled Leposave Jarić, bivše svekrve Adriane Lime (FOTO)

Majka zlatnog sportiste Marka Jarića u sedmoj deceniji izgleda odlično, a držanje, harizma i ponosit pogled mnogo doprinose celokupnom utisku. Ponos koji se vrlo jasno može videti u očima Leposave Jarić najvećim delom temelji se na uspehu njenih naslednika, za koji su dobrim delom ona i suprug, bivši košarkaš Srećko Jarić zaslužni.

Pročitajte: Adrijana Lima PRODALA STAN koji je delila sa Markom Jarićem

Dok su sinovi Marko i Nikola krenuli očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši, ćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu. Želja joj je da se etablira kao dizajner u Srbiji. Trenutno živi u Americi, gde su joj se i braća skućila, stoga ne čudi što svekrvu Adriane Lime najčešće možemo videti sa koferom u ruci. Budući da joj deca i unuke Sijena i Valentina mnogo nedostaju Leposava gotovo svakoga meseca putuje za Majami, kako bi vreme provela sa njima, a nije tajna da je princeze starijeg sina naprosto obožavaju. Ništa manje simpatije prema Leposavi ne gaji ni bivša snaja, top model Adriana Lima, koja je svojevremeno čak volela sa svekrvom i da letuje. Zove je nadimkom koji su joj njene ćerke dale - Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga. 

Pročitajte: ON je zamenio Marka Jarića! Pogledajte kakav je FRAJER novi dečko Adriane Lime (foto)

Mišljenje o majci bivšeg izabranika menekenka nije promenila ni po razvodu od njega. Uvek je lepo dočeka u svom domu, a povremeno sa njom, Markom i ostatkom njihove porodice voli da obeleži i praznike. Leposava ne krije da joj je razlaz njenog sina i snaje teško pao, ipak pomirila se sa činjenicom da do pomirenja između njih neće doći. 

Pročitajte: Vrele novosadske noći: Jarić i Biković zajedno u provodu, kakva ekipa na istom mestu (foto)

 

BlicScreenshot

 

 

Komentari (0)

Loading