Celebrity News

Vreme straha i brige: Ana Bekuta smestila Mrku u bolnicu, ovo su detalji! (FOTO)

Milutin Mrkonjić u bolnici - prenose domaći mediji i ekskluzivno se saznaje u jednoj emisiji.

Vreme straha i brige: Ana Bekuta smestila Mrku u bolnicu, ovo su detalji! (FOTO)

Političar i izabranik Ane Bekute, Milutin Mrkonjić Mrka, u avgustu operisao je srčane zaliske novom metodom, a sada je završio u kardio-vaskularnoj bolnici na Dedinju u Beogradu. Naime da je Milutin Mrkonjić u bolnici, otkrila je ekipa emisije "Paparazzo lov" koja je pratila pevačicu u stopu, a s obzirom na to da je svom partneru najveća podrška, ona se našla ispred pomenute bolnice.

Pročitajte: Izbacio je na ulicu i sve joj uzeo - Svi detalji burnog razvoda Ane Bekute

Paparazzo lov screenshot

 

Razlog za dolazak Mrkonjića u bolnicu, jeste, kako se navodi, dalja ispitivanja kojima treba da se podvrgne, a sve u korist svog zdravlja. Ana Bekuta je sa njim provela nekoliko sati u bolnici, pa se potom uputila u svoj dom na Vračaru.

Pročitajte: Ovo će Ani slomiti srce - Mrka snimljen sa svojom zakonitom suprugom i NEMA SUMNJE da su bliski (FOTO)

Paparazzo lov screenshot

 

Inače, Milutin Mrkonjić je stariji od Ane 17 godina, ima 79 godina, a ona mu je podrška bila u teškim trenucima i u periodu operacije.

‒ Reč je o proceduri menjanja aortnog zaliska koja se svuda po svetu radi još od 2001. godine. Skraćenica znači transkateterska implantacija aortnog zaliska i podrazumeva umetanje novog zaliska na poziciju prirodnog aortnog zaliska. Procedura je skupa, ali je preko potrebna jer pacijenti koji boluju od bolesti aortnog zaliska, uključujući aortnu stenozu i insuficijenciju aortnog zaliska uz pridružene bolesti i druge komplikacije, teško podnose hiruršku operaciju i postoperativni tok. Kateterom iz ruke Mrkonjiću smo ušli u srce i zamenili njegov aortni zalistak ‒ ispričao je tada doktor Milovan Bojić, Mrkonjićev lekar.

 

Komentari (0)

Loading