Celebrity News

Obraćam se svom nerođenom detetu... Potresna ispovest Danijele Martinović iz koje svi treba da učimo

Ispovest Danijele Martinović o veoma osetljivoj temi rasplakala je ceo region, a mnogim ženama će uliti nadu.

Obraćam se svom nerođenom detetu... Potresna ispovest Danijele Martinović iz koje svi treba da učimo

Mario Poje

Nakon raskida Danijele Martinović i Petra Graša, koji sada ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić, ćerku Tončija Huljića, mnogi su se prisetili intimnog intervjua koji je umetnica dala za hrvatske medije, a koji i dan danas potresa sve žene koje se bore za potomstvo.

Ispovest Danijele Martinović će vas rasplakati

Ispovest Danijele Martinović je ogoljena i iskrena, a umetnica, koja osim pevanja i piše, objasnila je svojevremeno kako se nosi sa time što se nije ostvarila u ulozi majke, te i kako u najtežim trenucima pronalazi inspiraciju za stvaranje.

Pročitajte: Fotografija koja će Danijeli slomiti srce - Petar Grašo u zagrljaju nove devojke, svi komentarišu JEDNO

 

 

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela za Jutarnji, pre par godina, prenosi "Story.hr" .

Pevačica je takođe tada ispričala, bez trunke zadrške, da priželjkuje da se ostvari kao majka, te da nije odustala od svoje želje, ali da ipak smatra da, ako se to ne dogodi, može pronaći svoju sreću bez deteta.

Pročitajte: EKSTREMNO I SMELO - Prvo oglašavanje Danijele Martinović nakon saznanja da Petar Grašo sada ljubi 15 godina mlađu

 

 

- Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi, rekla je bivša partnerka Petra Graša svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading