Celebrity News

Veliki šok za majku i očuha: Ćerka Goce Tržan povukla potez koji će joj zauvek PROMENITI ŽIVOT

Ćerka Goce Tržan ne eksponira se u javnosti, a za to ima veoma dobar razlog. Niz događaja koji su prethodili njenom neočekivanom potezu, razbesneli su domaću javnost.

Veliki šok za majku i očuha: Ćerka Goce Tržan povukla potez koji će joj zauvek PROMENITI ŽIVOT

Andreja Damnjanović

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, koju čuva od svih zla na ovom svetu i beskrajna joj je podrška kroz odrastanje. Nedavno je, pevačica, gostujući u jednoj emisiji otkrila do sada nepoznate detalje šta se krije iza činjenice da se Lena ne pojavljuje u medijima.

Naime, ćerka Goce Tržan je pre nekoliko godina obrisala sve društvene mreže, jer je nailazila na brojne uvrede nepoznatih ljudi, koji su joj ostavljali pogrdne komentare, a sada je pevačica ispričala kako se nosi sa tim.

Pročitajte: Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Stefan Jokić

 

- Reagujem burno samo kada neko na društvenim mrežama vređa moju porodicu, kada mi pišu uvredljive komentare na račun deteta i muža. Oni nisu krivi što sam ja Goca Tržan i imam jezičinu. Njih dvoje moraju da ostave na miru - istakla je pevačica za "Premijeru".

Stiče se utisak da je Lena Marinković povukla pametan potez kako bi se zaštitila, a Goca je ispričala kada je njena ćerka shvatila da ne želi da bude na meti uvreda, ali ni medija.

Pročitajte: Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

 

 

- Lena ima slobodu da koristi socijalne mreže, što se mene tiče, ali je ona samostalno, bez mog insistiranja, pre neke dve-tri godine izbrisala nalog koji je pratilo preko 20.000 ljudi. Rekla mi je: "Ne želim da me svako komentariše i gleda. Ne želim da budem poznata". To je savim u redu - istakla je Goca Tržan, prenosi "Puls online" .

Komentari (0)

Loading